Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Szukam podobnej muzyki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lubię czasami wsłuchać się w melancholię w muzyce, takie lekko przygnębiające i częściowo motywujące utwory pokroju tego poniżej wstawionego w poście. Oczywiście zapoznałem się z całym soundtrackiem, więc pytam o coś czego nie znam. Tego typu muzyka mnie paradoksalnie nastraja, tzn czuję psychiczny komfort i spokój słuchając jej, więc chcę sobie znaleźć tego typu utwory i zrobić składankę na wyciszenie przy jakiejś drzemce. Niestety muzyka zazwyczaj szybko się nudzi, dlatego poszukuję czegoś świeżego co chwilę.

Utwory wyłącznie bez śpiewu i jakiś dynamicznych bębnów itp, słowa mnie rozpraszają, a ja przy tej muzyce zamierzam się kimnąć.

Wrzucajcie mi podobne utwory jeśli jakieś znacie, to i ja się czymś podobnym podzielę jak ktoś jest zainteresowany. 

https://www.youtube.com/watch?v=Agz8AQhfHZI
Nie wiem czy zaśniesz przy tej muzyce, bo jest zazwyczaj dynamiczna i motywująca, ale może znajdziesz w playliście spokojniejsze kawałki - Two Steps From Hell.

Zobacz jeszcze to:

Pierwszy niestety nie pasuje, zbyt dynamiczna, natomiast z miksu znam większość utworów. Nie szukam miksów utworów, bo nie mam czasu ich wszystkich słuchać, by znaleźć coś dla siebie dlatego stworzyłem ten wątek.
Niestety, taka spokojna muzyka to nie moje klimaty :)