Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szybcy i Wściekli 5!
Szybcy i wściekli 5
Dramat / Kryminał / Thriller / Akcja

[Obrazek: 7369963.3.jpg?l=1302870139000]

Opis Filmu:
Świetna zabawa, piękne kobiety i samochody w kontynuacji Szybkich i wściekłych. Dwayne Johnson wcieli się w przeciwnika pary szalonych kierowców. Jako policjant będzie ich ścigał, by sprowadzić przed oblicze wymiaru sprawiedliwości.

W "Szybkiej Piątce" będziemy mogli zobaczyć gwiazdy z poprzednich części Fast&Furious m.in Tyrese Gibson, Paul Walker, Jordana Brewster, Ludacris czy Vin Diesel. Nowością wśród obsady będzie Dwayne Johnson, wielka gwiazda wrestlingu (WWE), który wcieli się w rolę policjanta!

Premiera filmu zapowiedziana jest na 6 maja tego roku!
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Już mi się podoba ;)

Jaki tam Dwayne Johnson, mów od razu, że The Rock ! :D
  Odpowiedz
Oooo kocham to :D. Tylko trzeba czekać aż będzie DVDRip bo telefonem nagrywane nie będę oglądać :D
  Odpowiedz
ho ho ho =] Lubię To ! =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Muszę obejrzeć ten film bo podobno jest super.
  Odpowiedz
Uwielbiam Szybkich i Wściekłych ,dlatego na pewno obejrzę:):):)
  Odpowiedz
Hm.. film przereklamowany. Moim zdaniem to za mało w szybkich jest tego co w całej "serii" było najlepsze - piękne dziewczyny, szybkie samochody i wyścigi uliczne. Teraz w Szybkich i Wściekłych jest więcej strzelaniny a praktycznie brak wyścigów.

Powiem tak. Zawsze lubiłem oglądać SiW, ale producenci tego filmu chyba nie wiedzą kiedy skończyć i są pazerni na kasę ponieważ jeśli ktoś oglądał film wie że po napisach (jeśli wyczekałeś ten moment) do tego "pakera" przychodzi policjantka ze zdjęciami że dziewczyna Dominika Torrento żyje, więc świadczy to o powstaniu kolejnej części a podobno część 5 miała być ostatnią. Z tego filmu robi sie "telenowela" i dlatego moje zdecydowane NIE.

Jeszcze jedną ciekawą rzeczą jest ustawienie kolejnych części filmu. Ja osobiście oglądałem wszystkie więc opiszę problem. Trzecią częścią SiW, jest Tokio Drift w której chińczyk "Han" umiera podczas wypadku kiedy ścigał go "DK" z powodu oszukiwania go przy kasie. W kolejnej części 4 "Han" znowu żyje i możemy go zobaczyć podczas gdy cała ekipa kradnie paliwo z cysterny która później się rozbija itd. W Szybkiej Piątce "Han" znowu żyje i na końcu filmu mówi do tej dziewczyny z 4 części że kiedyś musi jechać do Tokio, a w 3 części mówi Dominikowi że słyszał że w Tokio są niezłe wyścigi więc jaki w tym sens? - wiem że dla kogoś kto nie oglądał filmu to niezrozumiałe ale musiałem to opisać bo strasznie mnie to denerwuje.
  Odpowiedz
Ten paker to Dwayne Johnson - The Rock - były wrestler federacji WWE:)

Co do filmu to prawda, że jest coraz mniej wyścigów, a więcej strzelaniny, ale to celowe działanie. Czytałem, że w szóstce ma być jeszcze mniej wyścigów, czyli chyba w ogóle...
Już od pierwszej części były motywy z bronią, strzelaniny, ale wyścigów też trochę było. Wraz z każdą kolejną częścią ta liczba się zmniejsza.
Film jest dochodowy to i są kontynuacje, tylko czasem co za dużo to niezdrowo. Jednak wszystkie części oglądałem i kolejne też oglądnę.

Z tymi częściami jak piszesz to prawda, że jest dość zakręcona sprawa, ale mówi się, że "Szybka Piątka" jest na zasadzie prequel'u. Chyba, że reżyserzy w ogóle odbiegli od tematu Tokio Drift i robią dalsze częsci jakby zapominając o czwórce, a w zasadzie o śmierci Hana.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
... Co do filmu, oglądałem i naprawdę mnie zaskoczył :D

nie wiem czego wy się czepiacie (ale przydało by się więcej pięknych dziewczyn :P)
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Ja również oglądałem i film spełnił moje oczekiwania :)
---
  Odpowiedz