Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szymon - nowy Administrator!
Serdeczne gratulacje :) Całkowicie zasłużyłeś na tą rangę. To mi się tu najbardziej podoba. Ni z tego ni z owego niespodzianki, a nie wcześniejsze zapewnienia, że to się w tedy i w tedy wydarzy :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Gratuluję ;]
Gratki Szymon! Odwalasz świetną robotę na forum :)
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
Uuu, będzie ostro :D Gratki Szymon :)
Brawo Szymon Brawo
Brawo, brawo, brawo! Brawo
W pełni zasłużony awans! Szymon był nie dość, że zaangażowany, to dla mnie przede wszystkim sympatyczny, kulturalny, otwarty i zawsze chętny do pomocy. :)
Powodzenia na nowym stanowisku! :)
Gratulacje dla Ciebie
Super że wreszcie dostałeś admina, należało Ci się. Teraz czeka na ciebie o wiele więcej pracy niż zazwyczaj ;)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Dobra decyzja.
Dobry człowiek na odpowiednim miejscu.
No w końcu, powiem szczerze że tylko na to czekałem.
Gratulacje Szymon, świetnie Ci pasuje nowy kolor.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl