Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

THQ Rozdaje Klucze za Darmo!
Z okazji zbliżającej się premiery gry Metro: Last Light (marzec 2013 roku), firma THQ postanowiła zorganizować specjalną promocję. W najbliższych dniach gracze mogą zupełnie za darmo zdobyć cyfrową wersję poprzedniej części, czyli Metro 2033.

Amerykański wydawca rozdaje klucze uprawniające do pobrania Metro 2033 z serwisu cyfrowej dystrybucji Steam. Jeśli chcecie otrzymać stosowny kod, musicie polubić tę stronę gry na Facebooku. Promocja potrwa do 17 grudnia lub do wyczerpania zapasów, choć firma THQ nie uściśliła, ile kluczy ma do rozdania.

źródło: www.gry-online.pl
  Odpowiedz
Ja swój oddam za free ;)

G0HG5-VTBTN-G9XDK
  Odpowiedz
Heh to ja też udostępnię swój: ZXN3D-FPW87-L6WPB
Może ktoś skorzysta ;]
  Odpowiedz
Dlaczego tak udostępniacie? Lipna gra czy może jakiś inny powód? :)
  Odpowiedz
Może nie mają steama i/lub w nią grali :)
Orientuje się ktoś czy po 17.12 nieużyte kody będą jakieś dezaktywowane albo coś? Potrzebuję się upewnić bo chciałem wrzucić na Aukcje WOŚP na Allegro...
  Odpowiedz
Dzięki Wazza za kod ;)
  Odpowiedz