Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

THQ Rozdaje Klucze za Darmo!
Z okazji zbliżającej się premiery gry Metro: Last Light (marzec 2013 roku), firma THQ postanowiła zorganizować specjalną promocję. W najbliższych dniach gracze mogą zupełnie za darmo zdobyć cyfrową wersję poprzedniej części, czyli Metro 2033.

Amerykański wydawca rozdaje klucze uprawniające do pobrania Metro 2033 z serwisu cyfrowej dystrybucji Steam. Jeśli chcecie otrzymać stosowny kod, musicie polubić
. Promocja potrwa do 17 grudnia lub do wyczerpania zapasów, choć firma THQ nie uściśliła, ile kluczy ma do rozdania.

źródło: www.gry-online.pl
  Odpowiedz
Ja swój oddam za free ;)

G0HG5-VTBTN-G9XDK
  Odpowiedz
Heh to ja też udostępnię swój: ZXN3D-FPW87-L6WPB
Może ktoś skorzysta ;]
  Odpowiedz
Dlaczego tak udostępniacie? Lipna gra czy może jakiś inny powód? :)
  Odpowiedz
Może nie mają steama i/lub w nią grali :)
Orientuje się ktoś czy po 17.12 nieużyte kody będą jakieś dezaktywowane albo coś? Potrzebuję się upewnić bo chciałem wrzucić na Aukcje WOŚP na Allegro...
  Odpowiedz
Dzięki Wazza za kod ;)
  Odpowiedz