Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tajny komunikat NASA: „galaktyczny zespół zero” może zagrozić naszej planecie!
W tajnym komunikacie wydanym przez swoje laboratorium, NASA ostrzega przed gwałtownym i nieujawnianym publicznie przejściem naszej planety przez tzw. galaktyczny zespół zero. Co oznacza ten tajemniczy termin, z jakimi konsekwencjami i niebezpieczeństwami dla nas się wiąże?

1. Jesień i zima 2012/2013 to okres, kiedy Ziemia wraz z Układem Słonecznym najprawdopodobniej będzie przechodzić przez tzw. galaktyczny zespół zero.

2. Około godz. 10.00 rano czasu moskiewskiego, dnia 21.12.2012 r. naszą planetę w ciągu kilku minut mogą objąć całkowite ciemności i absolutna cisza (!). Brak światła, elektryczności, zatrzymanie połączeń komunikacyjnych, to tylko niektóre ostrzeżenia z amerykańskiego komunikatu.

3. Całemu zjawisku towarzyszyć mają trwające kilka dni „kosmiczne złudzenia”, związane z eksplozją światła.

4. Zgodnie z komunikatem zaleca się przygotowanie zapasów żywności na ok. dwa miesiące od dnia „słonecznego porażenia”. Należy zabezpieczyć dopływ bieżącej wody do domu, zasłonić okna i nie patrzeć w kierunku słońca.

5. Moment kulminacyjny „zero zespołu” może przypaść dopiero w lutym 2013 roku.

6. Wszystkie rządy świata mają świadomość zagrożenia „zespołem zero”, ale z wiadomych przyczyn nie ujawniają publicznie tych informacji.

7. Sytuacja na świecie po przejściu przez „galaktyczną strefę zero” ma się wyraźnie odmienić. Ludzie zmienią swoją hierarchię wartości. W opracowanym komunikacie NASA pojawia się wyrażenie „nowa ludzkość”…

Czy Waszym zdaniem rządy i naukowcy ukrywają przed nami prawdę? Czy scenariusz, o którym pisali Majowie może naprawdę ziścić się już niebawem?

Źródło: orwellsky.blog.onet.pl
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Czyżby to kolejna bajeczka przepowiadająca koniec świata? Haha
Według mnie to bardzo naciągana bajeczka.

Pożyjemy zobaczymy jacy ci naukowcy mądrzy są. :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja do tych "bajeczek" podchodzę sceptycznie, ale nie wykluczam że coś takiego może się zdarzyć:D "Są rzeczy na świecie co się fizjologom nie śniły" - Ferdynand Kiepski:D
  Odpowiedz
Z pewnością końca świata nie będzie. Jedyne z czym kojarzy mi się tekst w wątku, to burze słoneczne. Burze te niszczą przewody elektryczne, urządzenia elektryczne itp. Widoczne mogą być także rozbłyski na słońcu i zorze polarne, nawet w naszym położeniu geograficznym. Burze te spowodowane są dużą aktywnością słońca.

Co do tego przełomu. Wczoraj kolega wysłał mi ciekawy filmik o pewnym człowieku, który uważa iż jest kontrolowany przez obcą cywilizację. W jednym z filmów mówił, że po 2012 roku kontakty z obcą cywilizacją będą łatwiejsze do nawiązania. Mówił też coś o przełomie ludzkości. Jego słowa traktował bym tylko jako ciekawą fantastykę. Cała ta sytuacja z końcem świata zaczyna się zaostrzać. Czekam tylko na panikę ludzi w dniu końca świata :D którego nie będzie! (chyba)

Jak ktoś jest ciekawy tych filmików proszę o kontakt na PW.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Rafał napisał(a):Z pewnością końca świata nie będzie. Jedyne z czym kojarzy mi się tekst w wątku, to burze słoneczne. Burze te niszczą przewody elektryczne, urządzenia elektryczne itp. Widoczne mogą być także rozbłyski na słońcu i zorze polarne, nawet w naszym położeniu geograficznym. Burze te spowodowane są dużą aktywnością słońca.
No i takie tłumaczenie z języka "mądrali" to ja rozumiem ;) Pewnie trafi się burza słoneczna taka jak kilka lat temu w USA.
Jestem ciekawy jak by to odbiło się na nas. Nie wspominając już o braku dostępu do urządzeń elektrycznych.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
(26.11.2012, 22:53)Rafał napisał(a): W jednym z filmów mówił, że po 2012 roku kontakty z obcą cywilizację będą łatwiejsze do nawiązania. Mówił też coś o przełomie ludzkości.

No właśnie w pierwszym moim poście też jest mowa o przełomie ludzkości.
Jeszcze wszyscy się zdziwią:D;D :diabel
  Odpowiedz
Rzekoma informacja od NASA jest wyssana z palca. Tego typu agencja, zajmująca się tuszowaniem wszystkiego co kontrowersyjne od ponad 60 lat, między innymi "kolorowaniem" zdjęć zrobionych przez sądy na czarno, nie pozwoliła by na wyciek takich informacji.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Hmmm, a ja mam dziwną datę wystaWienia ocen ołówkiem - 21 grudnia.. To chyba czysty przypadek ;)

Wysyłane z mojego LG-GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
To jest plotka rozpowszechniana w internecie. Nikt nie ma dowodu na to, że taki komunikat istniał i że ktoś mógł go przechwycić. To jet pożywka dla fanów teorii spiskowych. Jak dla mnie bzdura wyssana z czarnej dziury w głowie jakiegoś internauty.
  Odpowiedz
Zobaczcie Trzecią Tajemnice Fatimską.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości