Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Takie bazgroły
Tongue 
Kiedy kotek leży na drzewie moja babcia jest już w niebie kiedy chmura się podnosi mój dziadek trawę kosi ,jak śmierć tak sobie kosi mój chomik gra na komputerze,a ja tłucze talerze.Kiedy mój pies jest na fali moja siostra w głowę się wali,kiedy moja ciocia gotuje mój wujek maluje.kiedy mój królik je trawę to mama z nim je trawę.;)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Ćwicz może kiedyś będzie coś z twojego Talentu. Pozdrawiam
  Odpowiedz
Smile 
Jak się postara to na pewno coś z tego będzie:)
  Odpowiedz
(16.04.2011, 09:35)Cichutek-Ciagutek napisał(a): ...kiedy mój królik je trawę to mama z nim je trawę.;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A jeśli chodzi o całokształt to nazwę to tak: SZALEŃSTWO DOSKONAŁE, BO POTRAFI ROZBAWIĆ DO ŁEZ NIEMALŻE...:)

Powodzenia!

Odpowiedz
Kiedy mój chomik jest na drzewie a mój tata jest w drzewie,kiedy mój kot jest na fali mój pies mame wali,kiedy muj dziadek je buty moja babcia chodzi na zakupy,kiedy moja siostra kota lubi mój kot jej nielubi,kiedy mój kot siostre lubi moja siostra go nie lubi i tak to wszystko się rozpoczyna a co z tego jest?Niewiem chyba pokrzywa :D
Niedostępny
  Odpowiedz
Cytat:kiedy mój kot jest na fali mój pies mame wali
Matko ! Patologia ;D

To co piszesz jest trochę dziwne, odjechane ;D
Chyba robisz to dla żartu, bo nie wygląda mi to na poważne "bazgroły".

Nie wiem czy nie nadaje się do bardziej do HP, ale na razie niech tutaj zostanie ;)
Popraw błędy bo jest ich troszkę.
  Odpowiedz
(29.04.2011, 07:21)SzpanerCichy napisał(a): Kiedy mój chomik jest na drzewie a mój tata jest w drzewie,kiedy mój kot jest na fali mój pies mame wali,kiedy muj dziadek je buty moja babcia chodzi na zakupy,kiedy moja siostra kota lubi mój kot jej nielubi,kiedy mój kot siostre lubi moja siostra go nie lubi i tak to wszystko się rozboczyna a co z tego jest?Niewiem chyba pokrzywa :D

Trochę dziwne ,ale fajne:):)

Odpowiedz
No to pojechałeś po całości!!!
szkoda czasu na czytanie i usiłowanie zrozumienia.
  Odpowiedz
To może być trochę śmieszne.
Kiedy patrze za okno widzę jak owce rosną a kwiaty biegają po łące bo są pachnące, domy się biją, że się aż wiją, zwierzęta latają razem z ludźmi, samoloty i helikoptery biegają po ziemi bo myślą, że są na szynach, płoty to odrzutowce i polowce, ale to jest takie dziwne, że aż przedziwne dlatego nie wiem czy tak naprawdę jest czy nie to mi już kompletnie każe następny wiersz napisać dłuższy nie krótszy.
Niedostępny
  Odpowiedz
nono :D nie powiem wyobraźnię to ty masz :D
  Odpowiedz