Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Taniec - Wyzwolenie
Od zawsze kochałam taniec. Była to niegdyś moja ucieczka od wszystkiego. Wystarczyło włączyć jakąś piosenkę i dać się porwać rytmom. Przez dwa lata uczyłam się tańca brzucha, a aktualnie tańczę po prostu dla siebie samej^^ Wykorzystuję każdą możliwą chwilę na to :D Nie liczy się dla mknie to czy jestem sama, czy może ktoś mnie ogląda. Tańczyć mogę wszędzie, zarówno w domu, jak i w parku, lesie czy na plaży :D Dla mnie nie ma barier. W tańcu mogę wyrazić siebie, emocje jakie mną targają. Kręcenie biodrami i zmysłowe spojrzenie, albo dzika ekscytacja i szał. Dla mnie nie ma czegoś takiego, jak "nieodpowiednie ruchy". :)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Myślę że to jest właśnie najważniejsze - tańczyć dla siebie, dla zabawy.
Nie ma się co przejmować że ruchy mogą być nieprofesjonalne, czasami wręcz dziwne.
Nie zastanawiajmy się co pomyślą inni, bawmy się.

Życie jest zbyt krótkie żeby przejmować się opinią innych, ponuraków.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Mam na ten temat takie same zdanie jak B0hazard :) Trzeba cieszyć się życiem nie ważne jakie ono by nie było i czerpać z niego garściami^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Taniec to fajna sprawa jak ktoś lubi to niech tańczy na pewno bardziej wyjdzie mu to na zdrowie, każdy ruch jest wskazany ;)
Osoby które fascynują się tańcem mogą wymyślić jakąś ciekawą choreografię, nowy taniec który rozwinie się nie świecie i z pewnością może to ucieszyć twórcę i da mu energię do dalszego działania :D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości