poszukuję informacji jak zainstalować tapatalk na HTC Smarta i skąd go pobrać?
Tapatalk - instalacja na HTC Smart
|
18.08.2012, 12:56
Witam,
poszukuję informacji jak zainstalować tapatalk na HTC Smarta i skąd go pobrać? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.08.2012, 17:02
Tapatalk jest programem na system android a nie jak w twoim przypadku producenta-htc
Wysłane z mojego GT-S5660
18.08.2012, 17:45
A czy masz dostęp do Google Play?
Google Play to jest centrum aplikacji skąd możesz pobrać tę aplikacje. Pamiętaj, też że to jest płatna apka. Więcej Ci nie pomogę bo pisze z telefonu. Być może wieczorem będę miał dostęp do internetu. Wysłane z mojego HTC Wildfire S za pomocą Tapatalk 2.
18.08.2012, 18:15
Google play jest tylko na androida. Prędzej market. Chyba ze jakąś zastępczą aplikacje sobie znajdziesz.
Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
Zacznijmy od informacji na jakim systemie działa Twoje HTC Smart.
Jeżeli na androidzie to pobierz . Jednak zanim to zrobisz musisz się zarejestrować w Google Play (dawny Android Market). Jeżeli masz symbiana to napisz jakiego to coś poszukamy. maniek.mariusz napisał(a):Tapatalk jest programem na system android a nie jak w twoim przypadku producenta-htc Nie do końca. Nie napisał na czym śmiga jego telefonik. dimix napisał(a):Google play jest tylko na androida. Prędzej market. Chyba ze jakąś zastępczą aplikacje sobie znajdziesz.Taka rada: - jeżeli nie masz zamiaru odpisywać na prośbę autora wątku to nie wprowadzaj zamieszania. - Google Play a Android Market to to samo. Może potrzebujesz zaktualizować. Edit 1: Jeżeli masz na nim Brew MP to o tapatalku możesz zapomnieć. Edit 2: Nie znalazłem info odnośnie innych systemtów na tym telefonie. Więc wnioskuję, że na smartach wyszedł tylko Brew MP. Sprawdź może coś będzie: http://www.brewmp.com/
19.08.2012, 23:24
Nie to nie jest na androidzie. To nie ta epoka HTC.
Teraz przynajmniej wiem o co chodzi. |