![[Obrazek: 9dLeST2.png]](https://i.imgur.com/9dLeST2.png)
Ankieta: Czy spodobały ci się moje prace ??? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak, są świetne | 17 | 51.52% | |
Zwyczajne tapety , nic nowego | 12 | 36.36% | |
Są do ***** | 4 | 12.12% | |
Razem | 33 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Tapety wykonane przeze mnie
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.11.2012, 23:36
A ja mam pare słów do raden'a.
Oceniłeś w ankiecie, że tapety są do ****, w poście napisałeś, że nie są jakieś całkiem złe, a Twoja grafika nie jest na tyle dobra, by te prace tak ocenić. Zrób lepsze, i wtedy Go oceń! Już od czasu kiedy trafiłeś do GrafArt, strasznie krytykujesz grafikę innych użytkowników, a sam nic specjalnego nie tworzysz. A co do prac, druga i trzecia naprawdę fajne! ![]() ![]() A jak już będziesz tworzył, to na pracę poświęcaj więcej czasu, a na pewno przestaną Cię krytykować.
11.11.2012, 00:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2012, 00:03 przez Promyczek14.)
Davvid napisał(a):A ja mam pare słów do raden'a. Zgadzam się z Tobą,nie warto tak się wymądrzać jak jeszcze niedawno nie potrafiłeś avatara zmienic a mi się podoba 3 tapeta tylko szkoda że nie jest w innych kolorach ![]() ![]() ![]()
11.11.2012, 02:18
Są świetne. Staraj się dalej.
11.11.2012, 02:35
Ogółem fajne ale
1 Tapetka mimo fajnego tła gryzie się mocno z napisem . 2. Wszystko ok tylko po co ten czerwony napis . Kompletnie nie pasuje ![]() 3.Tło w porządku . Napis ujdzie. Ale piorun no pomysł ok ale troszkę wyszedł jak narysowany w paintcie ![]()
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
11.11.2012, 10:11
Mi się bardziej podoba nr 1 i 2.Nr 1 ma ciekawy efeket, a drugi bez napisu by był troche lepszy. Ale jak widać starasz się. Oby tak dalej.
PS. - wykonujesz też może herby pod gaming ?
11.11.2012, 10:48
Całkiem okey.
![]() No, niedługo, jeżeli będziesz nadal ćwiczył, będziemy mieli z pewnością nowego grafika na forum. ![]() Naprawdę, od pewnego momentu zaczynasz robić fajne prace. ![]() Staraj się, a dobrze na tym wyjdziesz. Podsumowując - druga i trzecia praca okey, pierwsza troszkę do poprawy. Wszystko oceniam w skali 7/10. ![]()
11.11.2012, 12:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2012, 12:14 przez Nieśmiertelny.)
Dziękuje za te opinie
Tła poprawione ale na 1 tapecie uważam że ten napis tam pasuje żeby nie było cały czas się szkole więc wiecie ![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
11.11.2012, 12:28
Jak to się mòwi:
Ucz się bo nauki to potęgi klucz xd chyba dobrze napisalem ? o_Oo_O |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości