Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy spodobały ci się moje prace ???
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, są świetne
51.52%
17 51.52%
Zwyczajne tapety , nic nowego
36.36%
12 36.36%
Są do *****
12.12%
4 12.12%
Razem 33 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Tapety wykonane przeze mnie
Powiem tak, tapeta 4 bardziej mi się podoba niż 1,2,3.

Właśnie taką kolorystykę lubię

Ale tapeta z wężem wymiata, do niej nie mam żadnych zastrzeżeń

Cytat:"Ucz się człowieku, ucz, bo nauka to potęgi klucz"

jak się będziesz dobrze uczył to dostaniesz dużo kluczy i zostaniesz woźnym :P
  Odpowiedz
Szybcior, widać że zrobiłeś ogromne postępy, tapeta nr. 4 wymiata!
Nie dawno twoje prace polegały tylko na dodaniu napisu, a teraz widać że robisz coś naprawdę,
kreatywnego i przede wszystkim swojego!

Ucz się dalej, każdy kiedyś zaczynał - grafiki nie da się nauczyć, grafik uczy się cały czas, odkrywając
nowe techniki, wpadając na nowe pomysły, masz zacięcie nie zmarnuj tego.

PS.
Raden_ Davvid dobrze gada, sam już kiedyś chciałem Ci zwrócić uwagę, zauważyłem że otrzymując
blachę GrafArt myślisz że już stałeś się grafikiem, kimś lepszym od innych ale pamiętaj to tylko blacha
nic poza tym. Łatwo ją dostać (co osobiście mi się nie podoba i poniekąd zadecydowało o mojej
rezygnacji, z członka GA), poziom prac niektórych też jest mizerny i polega tylko na dodaniu napisu
i paru efektów. Raden_ wrzuć sobie na luz i nie zniechęcaj innych do tworzenia prac.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Michał czekam na twoją propozycję spróje ja
wykonac
Ps. seba spokojnie grafika to moja pasja wiec nigdy mi się nie znudzi;)

Edit:
Trochę dupne ale zawsze coś , wiedziałem co chce zrobić ale nie wiedziałem jeszcze jak ;/[Obrazek: v9vj6ggc0xcyhk7yyp9.jpg]
Poprawione
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Chodziło mi o coś innego mi wyszło coś wogóle innego jak próbowałem wykonać kolory mieli być znaczka windowsa lub własny byś zrobił a kolorystyka to tak żeby z każdego koloru wychodził tak jak w czerwonym kolor
Stop pomagania!
  Odpowiedz
hmm
nie udało mi się ciebie zrozumieć ;/
gdybyś podał jakiś przykład np. zdjęcie z gogle na pw to bym wiedział to co idę a tak w ciemno ;/

Odpowiedz
No cóż wykonałem na szybko plan jak to ma wyglądać ;D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
szczerz powiem nie wiem jak to zrobić
hmmm wyszło mi coś takiego może być ???
[Obrazek: agzlb6whp3phg4000zow.jpg]

Odpowiedz
No widać postępy są. Tapeta ładnie wygląda i się komponuje. Trochę dziwnie wyglądają te lekko postrzępione "pasy kolorów" z jednego boku na każdym z kolorków, co nie podoba mi się. Ale pewnie tak zamierzałeś zrobić.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
OTo moja tapeta ;)
[Obrazek: 2xd33hr4er52cph5k8ef.jpg]
oraz następna
[Obrazek: 9afe4w8xdy0lyd5momm.jpg]

Odpowiedz
No no widzę Szybcior, że robisz postępy. Jest lepiej niż od mojej ostatniej wizyty tutaj. Nie zniechęcaj się krytyką . :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości