- Ja na pewno nie skrzywdzę nigdy dziecka.
- Nigdy w życiu też nie ufarbuje więcej włosów na niebiesko.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Tego nigdy nie zrobię!
|
06.12.2012, 17:42
Każdy z nam ma własny system zasad moralnych, który mówi nam, co zrobić możemy robić, a czego nie. Czego Ty nigdy w życiu byś nie zrobił?
- Ja na pewno nie skrzywdzę nigdy dziecka. - Nigdy w życiu też nie ufarbuje więcej włosów na niebiesko. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie odmówiłbym pójścia z kolegami na melanż
A tak na serio, to nigdy w życiu nie znęciłbym się nad zwierzętami ;] I jeszcze nie uderzę kobiety
06.12.2012, 18:03
Nigdy nie założę się z kolegami że zjem jakiegoś robaka
07.12.2012, 12:10
W sumie ciężka sprawa, bo życie mnie nauczyło zasady "nigdy nie mów nigdy"... Ale faktycznie - nie wyobrażam sobie aby kiedykolwiek umyślnie wyrządzić krzywdę dziecku czy jakiemuś zwierzakowi (generalnie "słabszej istocie" ode mnie). To chyba jedyny pewnik na ten moment, wszystko inne jest dyskusyjne
07.12.2012, 12:15
Nigdy nie wejdę po pijaku na taki balkon:
osobiście weszłabym szybciej po pijaku niż na trzeźwo
07.12.2012, 13:20
Nigdy nie popełnię samobójstwa, nigdy nie będę znęcał się nad dzieckiem...
07.12.2012, 14:57
Nigdy nie będę palił papierosów ,bo są ohydne . Nigdy nie będę znęcał się nad kobietami ,oraz nad zwierzętami.
Czego nigdy bym nie zrobił?
Wiem, że to jest niemożliwe ... :/ Mianowicie, nigdy nie odmówiłbym gry z Cristaino Ronaldo.
07.12.2012, 17:51
Nigdy nie uderzyłbym żadnej kobiety, a w szczególności swojej matki.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |