Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Telewizor Sony KDL-46HX820
Smukły, stylowy i efektowny telewizor 3D

117 cm / 46", telewizor Full HD 3D z podświetleniem Dynamic Edge LED, Motionflow XR 400, Wi-Fi®, filmy z Internetu i Skype™

Smukły, kontrastowy ekran z podświetleniem krawędziowym Edge LED
Optymalizacja HD filmów z Internetu i obrazów o niskiej jakości
Płynna akcja dzięki technologii Motionflow XR 400
Połącz styl z rozrywką

Oglądaj obraz Full HD 3D na imponującym telewizorze. Kiedy można nacieszyć oko wzornictwem Monolithic Design i wyjątkową smukłością ekranu OptiContrast oraz korzystać z zasobów rozrywki w Internecie przez bezprzewodową sieć Wi-Fi®, pozostaje po prostu zatroszczyć się o wybór repertuaru.

Doskonały obraz w 2D i 3D
Oglądaj realistyczne filmy o jakości Full HD w 2D i 3D. Zobacz płynność ruchu w szybkich sportach i filmach dzięki technologii Motionflow XR 400. Ciesz się obrazem o dużym kontraście na płaskim ekranie Dynamic Edge LED. Każdy piksel obrazu w 2D lub 3D jest poprawiony przy użyciu naszej technologii obrazu.

Wygodne używanie sieci na dużym ekranie
Korzystaj z sieci, siedząc wygodnie na kanapie. Możesz z łatwością przesyłać strumieniowo filmy wideo z Internetu bezpośrednio do telewizora przy użyciu komunikacji Wi-Fi® i oglądać je na dużym ekranie w jakości ulepszonej dzięki technologii X-Reality PRO. Dzięki nieustannie dodawanym nowym kanałom teraz jeszcze łatwiej możesz oglądać to co chcesz, kiedy chcesz.

Musisz zatelefonować podczas przerwy na reklamy? Wykonuj bezpłatne wideorozmowy na swoim telewizorze, uzyskując wyraźne szczegóły dzięki oprogramowaniu Skype™. Nagrywaj program, którego nie możesz obejrzeć bezpośrednio na dysk twardy przy użyciu złącza USB. Możesz nawet podłączyć do telewizora smartfon, aby wyszukać informacje na temat oglądanego programu telewizyjnego.
Oto obrazek:
[Obrazek: 126829.jpg]
Więcej rzeczy o tym telewizorze możecie zobaczyćTUTAJ
  Odpowiedz
Po co w ogóle takie wątki zakładać ??
Skopiowałeś reklamę telewizora i na tym koniec, nic od siebie nie napisałeś.
  Odpowiedz
A ja muszę się pochwalić iż właśnie takim telewizorem mogę cieszyć oczy u siebie w domku,polecam jeśli oczywiście tylko budżet na to pozwala. Niesamowita frajda z oglądania w 3D oczywiście okulary 3D Sony obowiązkowe.
  Odpowiedz
(15.07.2011, 17:34)tonyviroos napisał(a): Po co w ogóle takie wątki zakładać ??
Skopiowałeś reklamę telewizora i na tym koniec, nic od siebie nie napisałeś.
Po to aby ludzie wiedzieli o nowych,fajnych telewizorach 3D np. nie wszyscy wiedzą o tym telewizorze:)(nie dotyczy kucharka)bo kucharek go ma.Sony dokładnie opracowała technologię 3D Dlatego możemy się z tego telewizora cieszyć oczywiście jak budżet na to pozwala jak napisał kucharek.Popieram wypowiedź kucharka:)
  Odpowiedz
(15.07.2011, 22:42)kubi120 napisał(a): Po to aby ludzie wiedzieli o nowych,fajnych telewizorach 3D np. nie wszyscy wiedzą o tym telewizorze:)(nie dotyczy kucharka)bo kucharek go ma.Sony dokładnie opracowała technologię 3D Dlatego możemy się z tego telewizora cieszyć oczywiście jak budżet na to pozwala jak napisał kucharek.Popieram wypowiedź kucharka:)

Tylko moim zdaniem bez sensu jest kopiować inne strony tutaj, jeśli już coś kopiujemy to zawsze można dopisać coś od siebie.
Moim zdaniem metoda kopiuj wklej to najgorsze co można robić na forum, to tak jakby uruchomić bota który sam będzie zakładał wątki kopiując treść z innych stron (da się tak zrobić).

P.S
Sorry za offtop
  Odpowiedz
O co ci chodzi z tym "Sorry za offtop"?
Tak w ogóle co ja mam napisać od siebie?
Nie widziałem tego telewizora na oczy , a ty mi piszesz , że mam coś napisać od siebie , a chcę o nim napisać bo jest nowy i może niedużo ludzi o nim wie:)Jak bym miał go w domu to rozumiem.Zgodzisz się ze mną?Ok
  Odpowiedz
Sorry za offtop - przepraszam za wypowiedź nie dotyczącą tematu

A to że nie lubię kopiowania treści z innych stron i nie dodania od siebie nawet słowa to jest bardzo proste, jeśli będę chciał sobie poczytać reklamy telewizorów czy innego sprzętu to jest tego pełno w sieci, mnie interesuje opinia o danym sprzęcie a samo skopiowanie i wklejenie tekstu nic nie daje. Gdy chcę poczytać o czymś nowym to chcę widzieć nie tylko reklamę producenta ale i opinię, kilka słów o sprzęcie, jakieś porównanie z innym tego typu sprzętem.
  Odpowiedz
Dobra chyba się rozumiemy:)
  Odpowiedz
Wg ceneo.pl ten telewizor kosztuje od 6477,99 do 7869,00 zł. Cena z 19.07.2011.

Nie dajmy się zwariować, śpiewał Rynkowski.
Za te pieniądze mógłbym kupić wiele więcej zamiast telewizora 3D.
Z resztą skończyłem już z telewizją i filmami więc mi telewizor zwłaszcza 3D jest niepotrzebny.

Znając realia polskiego portfela, niewielu uda się zarobić na takie "cacko".
Jako polski obywatel z minimalnym zarobkiem zaczekałbym do czasu aż telewizory 3D stanieją do cen od 599 do 1599 zł i dopiero wtedy kupiłbym takiego "soniacza" w rozsądnej cenie.
Do tego czasu pieniądze w liczbie średnio 7000 zł wydałbym na życie.
  Odpowiedz
Panowie! Jestem szczęśliwym posiadaczem tego cacka (3 miesiące). Faktycznie telewizor jest rewelacyjny. Cena, to prawda, że boli, ale warto. Polecam wszystkim, którym jakość obrazu 3D nie jest obojętna.
  Odpowiedz