![[Obrazek: a8Wu3ZC.png]](https://i.imgur.com/a8Wu3ZC.png)
Nie używam też żadnego Acer'a, to jest zwykły PC - jakieś błędne dane masz

Na tym systemie mam największy śmietnik, używam go tylko od czasu do czasu do gier Origin, więc nie dziwię się, że dużo rzeczy się sypie.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Test mojej aplikacji
|
14.09.2018, 18:12
W tej lokalizacji mam tylko takie foldery, w jednym jest plik tekstowy z adresami do tapet, a w drugim pliki PNG widoku z satelity. Żadnych logów nie znalazłem.
![]() Nie używam też żadnego Acer'a, to jest zwykły PC - jakieś błędne dane masz ![]() Na tym systemie mam największy śmietnik, używam go tylko od czasu do czasu do gier Origin, więc nie dziwię się, że dużo rzeczy się sypie. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.09.2018, 21:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.09.2018, 21:52 przez Swordancer.)
Spróbuj zobaczyć w katalogu TempState jednen folder wstecz. Widać masz licencję Windowsa, która pochodzi z preinstalowanego systemu na tablecie Acera, zapewne ze zwrotu. Klucz z allegro?
![]()
15.09.2018, 22:30
TempState jest pusty.
Tak, Windows kupiony z allegro, ale działa od 4 lat bez problemów. Ciekawe jest to, że w informacjach o komputerze wyświetla logo Dell'a ![]() |