Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Windows 10 - konfigurowanie aplikacji Poczta z WP.PL
Hej.
Chcę używać programu pocztowego jaki oferuje nam M$ na swoim Windowsie, ale napotykam jakiś
problem ponieważ po wpisaniu adresu e-mail i podaniu hasła po jakimś czasie otrzymuję komunikat, że
konto wymaga uwagi i za nic na świecie nie chcę się zmienić.

Dodam, że podpiąłem na próbę inne konto e-mail i tamto działało bez zarzutu.
Tylko z tym jest problem.
  Odpowiedz
A nie zechciałbyś się podzielić tym jaki rodzaj kont chcesz podpiąć pod pocztę w Windows? Jeśli WP, Interię, albo Inne badziewie, to mnie problemy nie dziwią, a jak masz normalną pocztę typu Gmail albo Office 365, to nie powinno być problemu.

Mogę Ci doradzić, że niektóre poczty mają swój własny system weryfikacji aplikacji, np kodem lub potwierdzeniem sms, email i zanim podepniesz pocztę pod konkretną aplikację musisz podjąć odpowiednie kroki.
  Odpowiedz
Chcę podpiąć WP.
Na poprzedniej wersji tej aplikacji działało aż miło było.
Teraz z aktualizacją aplikacji i windy do 10 piętra nie chce działać.
Gmail i inne działają poprawnie.
  Odpowiedz