Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

The Blues Brothers- szukam wersji rozszerzonej
Dzień dobry, cześć i czołem :)

Komedię "The Blues Brothers" zna chyba każdy, a kto nie zna niech żałuje. Świetne dialogi, widowiskowe pościgi i wspaniałe piosenki- tak w dużym skrócie :) Wersję kinową znam (jeszcze nie na pamięć ale jestem na dobrej drodze :) ), poszukuję teraz wersji reżyserskiej, rozszerzonej o parę scen- nie oszukujmy się, poluję na scenę, w której Elwood zdejmuje okulary (mimo, że na zrzutach z filmu widziałam już że lepiej wygląda w okularach, ale... no cóż).
Gdyby ktoś wiedział gdzie mogę takową wersję namierzyć (nie musi być na Chomikuj, dlatego piszę tutaj a nie w chomikowym dziale) byłabym wdzięczna za informacje.
I oczywiście dobrze by było, gdyby do filmu było jakieś polskie tłumaczenie (napisy, nie wiem czy jest lektor) ;D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Proszę w google wpisać frazę "The Blues Brothers: Extended Edition+download" i pojawi się sporo wyników z filmem do pobrania.
  Odpowiedz
Wiesz, że na to wpadłam :D Tylko, że wiele wyników odsyła do torrentów które można pobrać dopiero po rejestracji i otrzymaniu kodu sms-em za 9 zł. Więc myślałam, że może ktoś przypadkiem ma u siebie poszukiwaną wersję.
  Odpowiedz
jeden z wyników prowadzi do chomikuj a kilka innych do darmowych torrentów :D
  Odpowiedz
Z tym, że średnio chcę pobierać torrenty, bo później mam problem z odtworzeniem :D :D A Chomikuj- właśnie próbuję znaleźć hasło co- zapewniem Cię- do łatwych nie należy :)
Ale dzięki za rady, na pewno zapamiętam na przyszłość
  Odpowiedz
Zaraz Ci podlinkuje: Tu Masz na szybko 2 pierwsze wyniki https://www.google.pl/search?q=blues+%2B...3&ie=UTF-8

Jeśli potrzeba to mogę poratować nawet transferem :) Nie wiem, ale w tytule pisze, że wersja przedłużona więc powinno chyba być okej. Porównaj jeszcze czas zwykłego Blues Brothers z tymi dwiema, żeby się nie nadziać.
  Odpowiedz
Dzięki Monoceros, dzięki szalony...
Film już się ściąga.
Szczerze, nie przepadam za ściąganiem z chomików, dlatego Was pytałam.
Monoceros- nie będę Ci żerować na transferze, 2 zł to nie majątek :D
  Odpowiedz