Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tomek Kowalski zwycięzca Must be the Music 4 edycja!
No i mamy zwycięzcę IV edycji Must be the Music!
Jest nim Tomasz Kowalski:

[Obrazek: Tomek_Kowalski_Zwyci_zca_Must_be_the_mus...068083.jpg]

Jak myślicie - zasłużona wygrana?
Według mnie w Polsce brakuje rockowego grania, zwłaszcza w rozgłośniach radiowych. Gratuluję zwycięzcy, choć nie ukrywam, że kibicowałem Oberschlesien.
  Odpowiedz
Ja także liczyłem, że wygra Oberschlesien, może to dlatego, że uwielbiam śląską kulturę. Cieszę się jednak, że wygrał Tomasz. Wydaję mi się na dobrego człowieka i to mi wystarczy.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Jego płyty raczej nie kupię, Oberschleisen owszem.
  Odpowiedz
Może byś jakoś uzasadnił swoją wypowiedź?,
Dlaczego nie? Ma bardzo fajny i rockowy wokal, ciekawą osobowość, ale brakuje mu własnych kawałków.
  Odpowiedz
Hehe :)
Moim zdaniem nagroda była zasłużona,lecz się rozczarowałem że nie śpiewał swojego utworu,Ale no cóż rozumiem jakie to wyzwanie :)

PS (dla ciekawych) wyglądam podobnie jak on :)
Stop pomagania!
  Odpowiedz
A ja byłem za Tomkiem. Dlaczego? Nie lubię takiego "wycia" jakie zaprezentował zespół Oberschleisen. Tomek ma ciekawy głos, duże możliwości. Wiem, że Oberschleisen są dobrzy w tym co robią, ale po prostu nie moja dziedzina ;)

Odpowiedz
Nie przepadam za Śląską gwarą, ale także miałem nadzieje, że wygra zespół Oberschleisen, być moze dlatego, ze słucham Rammstein'a.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Dopiero teraz zauważyłem ten temat.... :)
Uważam, że Tomek zasłużył na wygraną, ma naprawdę świetny, rockowy głos.
I mam nadzieję, że za jakiś czas wyda swoją debiutancką płytę, nawet z coverami. Też by mi pasowała.
Co do Oberschleisen - są bardzo podobni do Rammstein.
Pierwsza piosenka, którą zagrali( Jo Chca) była bardzo podobna do Ich Will zespołu powyżej. Jak chcecie sprawdzić to posłuchajcie sobie obydwu kawałków. Niemniej jednak zespół jest ciekawy, wokalista ma bardzo fajny niski głos. No i wpadł mi w ucho utwór Richter :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz