Trochę mnie tu nie było i mam kilka pytań.....
- Coś się zmieniło na forum ?
- Dlaczego przychodzi tu tak mało ludzi ?
- Jaki jest powód nie przychodzenia na te forum ? ( Kiedyś forum tętniło życiem )
Pozdrawiam / Raiden
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Troche mnie tu nie było a więc....
|
14.08.2016, 04:16
Siemanko Wszystkim
Trochę mnie tu nie było i mam kilka pytań..... - Coś się zmieniło na forum ? - Dlaczego przychodzi tu tak mało ludzi ? - Jaki jest powód nie przychodzenia na te forum ? ( Kiedyś forum tętniło życiem ) Pozdrawiam / Raiden Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.08.2016, 10:34
A ja zapytam się inaczej - dlaczego ty nie zaglądałeś tu przez tak długi czas?
I chyba masz odpowiedź Kiedyś to inne czasy były... A teraz ludzi rozwiało w inne miejsca, gdzie nie muszą się produkować. Wystarczy kliknąć like, albo udostępnić głupie zdjęcie.
14.08.2016, 12:05
Siemano z powrotem
Co do zmian, to: 1. Mamy nowych moderatorów. 2. Są nowe funkcje na forum i nowy wygląd. 3. Jest nowy dział "Strefa programisty". 4. No i właśnie ubyło aktywnych użytkowników Co do Twojego drugiego pytania, to tutaj to jest trochę omówione: https://odjechani.com.pl/Thread-English-subforum |