Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[TuT] Vip na chomiczkuj za darmo.
Przypominam o tym jak ktos z nowych nie skorzystal ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Tak, a więc moje konto vip kończy się w maju.... 2016 roku :diabel >> http://s2.postimg.org/6do47bnq1/Bez_tytu_u.png
Niedostępny
  Odpowiedz
Odpalam bota. Zobaczymy kto lepszy...
  Odpowiedz
O kuffa! będzie wojna.
Cel: Kto pierwszy dojdzie do 2020 roku wygrywa Haha

Odpowiedz
Spoko, spoko jutro te zostawię bota na cała nockę, zobaczymy xd !!!
Niedostępny
  Odpowiedz
Wyrażę to tak:
[Obrazek: challenge.png]
[Obrazek: 4caZoXM.jpg]
Edit: Pnę się do góry :)
[Obrazek: l46goWJ.jpg]
Edit2: A sobie zostawiaj, szkoda tylko że ci w końcu wywali. Ja też zostawię na noc - tyle że ja go będę pilnował :)
  Odpowiedz
Ej, nie wiem jak wam, ale mi nie działają okruszki. Aktywuje ręcznie, w logach jest, a stan okruszków nadal równy 0.
[Obrazek: gBtgFxh.png]

Sprawdźcie, czy u Was działa.

Odpowiedz
U mnie przed "stan: 1" jest jeszcze "+1"... By może dlatego że moje nicki nie wyglądają na takie losowe... Ale nie mam pojęcia. U mnie działa.

[Obrazek: fnz2mv.jpg]
  Odpowiedz
hmm... Założyłem sobie kolejne konto z "normalnym" nickiem i nadal to samo.
Może ktoś z Was założyć jeden profil? --> http://chomiczkuj.pl/polecajacy-robotox3

Odpowiedz
Konto założone... Po nicku chyba się kapniesz :diabel
  Odpowiedz