[TuT] Vip na chomiczkuj za darmo.
|
08.03.2015, 14:27
Widocznie wpisałeś zły e-mail.
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.03.2015, 14:32
W ogóle co to ten chomiczkuj i co daje ten vip?
08.03.2015, 14:34
@up Przeczytaj wcześniejsze posty... 1 strony nie mogłeś przeczytać?
08.03.2015, 14:41
Tylko, że z poprzedniej strony jedynie co wyniosłem to możliwości VIPA, VIPA na stronie która nie wiem do czego służy.
Zna ktoś stronę z mailami podobną do tej z poradnika? Ta jest trochę awaryjna. Można zobaczyć czyjeś wiadomości, a korzystając z bota nie mogę sobie na to pozwolić. Zależy mi na tym aby e-mail można było zmienić bez odświeżania strony. Wiadomo odświeżanie zabierze trochę więcej czasu, tym bardziej że bota odpalam na lapku z Celeronem 1.73GHz.
PS. Zdecydowanie bardziej polecam korzystanie z WinParrot zamiast tego clickera. Edit: @up Chomiczkuj to toplista...
Jest ich mnóstwo. Trzeba tylko ruszyć głową i poszukać w google.
www.tempail.com www.yopmail.com/pl/ pl.getairmail.com www.migmail.pl/ itp. jest tego naprawdę dużo Co do tych generatorów opisów to spróbuję zrobić własną, lepszą wersję tyle że udostępnię ją darmo.
08.03.2015, 16:46
Znaleźć też potrafię, ale potrzebuję sprawdzone...Żeby bot nie klikał źle
08.03.2015, 17:16
Wiadomość na e-mail dotarła.
Bot mi nie działa, widocznie mam inną rozdzielczość i nie klika gdzie trzeba. I korzystałem na FF. Na razie działam ręcznie. ![]()
08.03.2015, 18:08
http://www.koszmail.pl/koszmail/welcome.php
Ta strona generuje losowe e-maile, ale chyba nie działają na chomiczkuj. Przynajmniej u mnie. Jest automatyczne odświeżanie co 30 sekund. ![]() |