Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Turbobit Premium Link Generator
Turbobit Premium Link Generator działa na 100% może komuś się przyda link do strony Generator
[Obrazek: 1-1345206266.jpg]
[Obrazek: 4-1345206337.jpg]
[Obrazek: 2-1345206502.jpg]
[Obrazek: 3-1345206391.jpg]
  Odpowiedz
chudzienki mam pytanie inne niż należy do tematu jaką masz wtyczkę na chrome co Ci blokuje reklamy ?? Ja to już znam ten turbobit link generator Ok
  Odpowiedz
Zapewne AdBlock :)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Tak AdBlock
  Odpowiedz
Wampir_sm napisał(a):Ja to już znam ten turbobit link generator
Akurat :D

No fajny generatorek działający jakiś czas. Znam go prawie od 2 miesięcy i projekt się non stop rozwija. Od niedawana wprowadzili możliwość generowania 50 linków na raz a było wcześniej max 3 linki :)

Zobaczymy jak długo pociągnie :)

ps. Chudzienki spadnie ci teraz sprzedaż premków na turbobitka ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja bym prosił autora wątku o pisanie takich instrukcji bardziej zrozumiale.
Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi. Jakieś screeny, turbokit - cokolwiek to znaczy.
Opisz coś więcej, co to jest, po co to, do czego to się może przydać, komu ma to służyć itd...
  Odpowiedz
Ja opiszę za niego :
1. Wybieramy sobie plik który chcemy sobie oczywiście pobrać z turbobit
2.Wchodzimy na stronę --> Generator -->
3.Wklejamy link w jednej linii jak pisze
4.Klikamy Generuj
5.Jak wygeneruje wchodzimy w zielony link [ Jeżeli będzie link czerwony to link padł ]
6. Klikamy na niego lub kopiujemy i wklepujemy do przeglądarki
7.Chwilę będzie się ładowało dajemy "Start Download"
8.Potem przeniesie nas na stronę
9.Czekamy 5 sekund i klikamy "Skip"
10.Cieszmy się szybkim pobieraniem :)
Myślę , że dobrze napisałem
  Odpowiedz
Ja z tego korzystam i jest rewelacja. Za darmo i szybko idzie mi po pełnej prędkości łącza. Dzięki, chudzienki!
  Odpowiedz
Ja znam tą stronę od ok. miesiąca. Wcześniej było lepiej. Nie trzeba było tyle robić, tylko 3 kliknięcia wystarczały :)
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Z czegoś muszą zarabiać a mi ad.fly tak bardzo nie przeszkadza. lepsze to niż wysyłanie sms premium.
  Odpowiedz