1.Zmasakrowana twarz
2.Tworzenie neonu wokół obiektu
3.Usuwanie pryszczy
4.Kolorowy dym
5.Nakładanie obrazu na mur
Koniec części pierwszej. Jeśli się spodoba dodam więcej.Najlepiej gdybym wiedział jaka tematyka Was interesuje
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Tutoriale Photoshop - WEB
|
29.11.2012, 02:33
Jak tylko znajdę jakieś ciekawe tutki do photoshopa wstawię w tym temacie.
1.Zmasakrowana twarz 2.Tworzenie neonu wokół obiektu 3.Usuwanie pryszczy 4.Kolorowy dym 5.Nakładanie obrazu na mur Koniec części pierwszej. Jeśli się spodoba dodam więcej.Najlepiej gdybym wiedział jaka tematyka Was interesuje Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
O takie takie wątki to ja rozumiem.Liczę na następne toturiale
a mnie bardziej interesuje pojedyncze elementy z fajnymi efektami Czy jak avatar zrobić do innych to by pomogło ja umiem lub user bar Ps.Nie wiem kogo upload ale spoko
Turtoliale fajne , ale przecież wystarczy na You Tube wpisać "turtorial photoshop" , ewentualnie bardziej sprecyzować dodając "tekst" , "sygnatura" , czy co tam nas interesuje i mamy całe mnóstwo filmów do wyboru . Taka ciekawostka , po wpisaniu "turtolial photoshop" pierwszy filmik jaki się pojawia to - Zmasakrowana twarz Photoshop tutorial / PL .
Ja osobiście polecam filmiki gościa o nicku - MrKamio1 . Fajne efekty (nie tylko w Photoshopie) robi i fajnie tłumaczy . |