Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Twierdza Krzyżowiec
Twierdza Krzyżowiec
[Obrazek: 261031437.jpg]
[Obrazek: 261031859.jpg]
[Obrazek: 261034843.jpg]
Opis
Stronghold: Crusader. Twierdza: Krzyżowiec to kontynuacja wydanej w 2001 roku strategii czasu rzeczywistego Twierdza, przygotowana przez team deweloperski studia FireFly. Tym razem akcja gry przeniesiona została na Bliski Wschód, w czasy wypraw krzyżowych. Zadanie gracza polega na wznoszeniu i rozbudowie twierdz, zaspokajaniu potrzeb mieszkańców, rekrutacji armii, a wreszcie pokonaniu przeciwników.

-W sumie ponad 25 jednostek bojowych.
-Cała gama wymyślnych maszyn oblężniczych, m.in.: wieże, balisty, mangonele i trebusze.
-Bogaty asortyment środków defensywnych, począwszy od różnej grubości murów, wież, a skończywszy na wilczych dołach, fosie i wrzącym oleju.
-Nowy tryb rozgrywki - skirmish mode.
Edytor pozwalający na tworzenie własnych scenariuszy.
-Możliwość rozgrywki jedno i wieloosobowej za pośrednictwem sieci lokalnej i Internetu (do ośmiu osób równocześnie).

Wymagania
Pentium III 500MHz, 128MB RAM, akcelerator 3D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Grałem... Polecam... Szkoda tylko ze przez neta nie możemy grać
  Odpowiedz
Też polecam :) wystarczy około 30 minut na zbudowanie potężnej twierdzy, a potem nawalanka :D
  Odpowiedz
Super gra ;) Grałem też w inną część "Stronghold legends" Też wymiata ;) Niestety Twierdze III zrypali ;/ a się zapowiadała ciekawie
  Odpowiedz
Ja jeszcze kampanię robie

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
Może wiecie dlaczego nie działają mi kody w stronghold 2 deluxe ?

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Część Legend nie jest najlepsza.
Ja ostatnio w crusaidera grałem.
Dlaczego nie da się przez neta. DA SIE !!! :)
  Odpowiedz
to ja miałem wersje która sie nie dało!!
kombinowałem itp. i nie mogłem... moze było dodane przez różnych gości to...
  Odpowiedz
A macie pomysł jak w twierdzy 2 grać przez neta ? Bo mi nie działa :(

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Kody w Twierdzy 2 deluxe działają sam mam tą grę ;p może to zależy od wersji gry :) ściągnij sobie trainer dimix ;)
  Odpowiedz