Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Twój gust ? Otyła czy chuda?
[Obrazek: 193213105_rheerrq.jpg]

Panowie jakie zdanie mają na ten temat ?
  Odpowiedz
Karol napisał(a):Panowie jakie zdanie mają na ten temat ?

Takie jak na powyższym obrazku:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Ja preferuje chudsze:)
  Odpowiedz
"Facet nie pies... Na kości nie leci", dokładnie tak, biuścik trójeczka (choć czwóreczka też mile widziana), troszeczkę niższa ode mnie (z wiadomych powodów), inteligenta (potem lubię sobie porozmawiać). Generalnie Angelina Jolie, tak zaakceptował bym ją, zgodziłbym się żeby postawiła mi kolację.Ok
  Odpowiedz
Ja również wole szczupłe :)
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski

Odpowiedz
Jak to mówią - "Chuda w pasie lepiej pcha się"

Wiem jestem obleśny ale nie mogłem się powstrzymać:P
  Odpowiedz
Niezbyt chuda, niezbyt gruba :)
Nie anoreksja ale i nie taka co to na jednym cycku się położysz a drugim się przykryjesz (grawitacja zrobi swoje i co potem), idealna kobieta to moja obecna :D
Spełnia wszystkie moje oczekiwania (może trochę za często mnie opiernicza że dużo czasu spędzam przed komputerem :) )
  Odpowiedz
Zdecydowanie szczupła ale jak to powiedział Tony "Nie anoreksja ale i nie taka co to na jednym cycku się położysz a drugim się przykryjesz",
a co do Angeliny nie wiem co wy w niej widzicie, sam silikon nic więcej :), druga Pamela.
  Odpowiedz
Jak dla mnie to obojętne ważne aby mnie kochała tak jak ja ją będę kochał niezależnie od naszego wyglądu i naszego własnego ja.
O kochaniu w sensie miłości a nie seksu.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Hmm, a mi tylko takie się podobają co są takie jak w 1 poście :)
Chudych nie lubie..:D
Dokładnie : "Facet nie pies na kości nie leci" Haha
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości