Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Twój motocykl marzeń
kawasaki zx 10r, cudo! na allegro rocznik 2014 chodzi po 60 tys. może kiedyś będzie mnie stać [Obrazek: M3950388_3.jpg]
  Odpowiedz
Dla mnie jeśli chodzi o skuter to Peugeot Kisbee
[Obrazek: 792-peugeot-kisbee-50-4t.jpg]

Ze skuterów jest naprawdę ładny i bardzo szybko się rozpędza do jego prędkości maksymalnej. 80km/h to może nie dużo, ale jak na tak mały skuter do wysoka prędkość. Zaskakujące, że ten nowy francuski skuter kosztuje tylko ok. 5200zł, a używany dwuletni można kupić za 3000zł.

Zamieszczam dodatkowo filmik o nim:

Oraz szybkość rozpędu:

A na koniec jego jazdę:

Filmiki są z Youtube.

Odpowiedz
Honda CBR 1000 RR Fireblade :)

[Obrazek: Honda_CBR_1000_RR_Fireblade_2012-HD-2.jpg]
  Odpowiedz
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Mi się bardzo podoba tego typu sprzęt ;)

[Obrazek: The-Undertaker-Bike.jpg]
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz

Odpowiedz
robotox1 napisał(a):To, że jest trochę szybszy, to nie oznacza, że jest lepszy. I to nie wygląda mi na skuter, tylko na jakiś cross. Podaj model tego "skuteru".

Nie powiedziałem że jest lepszy. Italjet Dragster pisze w tytule filmiku na sprzedaż jak coś :D :D
  Odpowiedz
Cassius napisał(a):
robotox1 napisał(a):To, że jest trochę szybszy, to nie oznacza, że jest lepszy. I to nie wygląda mi na skuter, tylko na jakiś cross. Podaj model tego "skuteru".

Nie powiedziałem że jest lepszy. Italjet Dragster pisze w tytule filmiku na sprzedaż jak coś :D :D
Sory nie zauważyłem,
swoją drogą ten twój skuter do najpiękniejszych nie należy:
[Obrazek: 172191429_1_644x461_italjet-dragster-70-...rev001.jpg]

PS: Nie mówię, że jest zły, bo swoją moc ma, ale ja bym nie kupił tekiego;)

Odpowiedz
O gustach się nie dyskutuje, a egzemplarz na to moja motoryna :D Miło, że pofatygowałeś się poszukać :)
  Odpowiedz
Tak więc ja będę bardzo oryginalny: :D

Chyba jestem fanem tego filmu. Trylogię Batmana widziałem z 8 razy, albo i więcej. Mimo paru niedoróbek Nolan odwalił kawał dobrej roboty. Nie wiem czemu obserwacja ukazanego tam bohatera sprawia mi tyle przyjemności, ale film nigdy mi się nie nudził. To tak poza tematem.
  Odpowiedz