Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Twój zapach Twoją wizytówką!
Ja od 3 lat używam Hugo Woman i są dla mnie idealne.
Chyba już nigdy nie zamienię ich na żadne inne :)

[Obrazek: 1273651229_Hugo-boss-hugo-woman.jpg]
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):...i co? Tak długo trzyma ten niebieski plejboj? Jaki ma mniej więcej ten zapach, coś morskiego z zielenią, czy bardziej słodkiego?

Nie lubię słodkich zapachów, więc ten taki nie jest. Opisać zapach słowami Mysli, no... niebieski kolor mówi sam za siebie. Coś jak morski, z lodowym posmakiem landrynek;)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
To jest Playboy Ibiza, a dokładnie chodziło mi o te info

Cytat:Ibiza marki Playboy to aromatyczne perfumy dla mężczyzn. Ibiza został wydany w 2009 roku. Nutami głowy są kiwi, nuty wodne, cytrusy i czerwone jagody; nutami serca są nuty zielone, dzięgiel, estragon i lawenda; nutami bazy są gałka muszkatołowa, zamsz, czarna herbata i nuty drzewne.

Brzmi ciekawie.
  Odpowiedz
Ja ostatni przeleciałem półkę z perfumami w hipermarkecie. Nie planowałem zakupu, ale szczególnie spodobał mi się ten zapach:

[Obrazek: i-la-rive-red-line-for-man-woda-toaletowa-90-ml.jpg]

W dodatku jest taniutki jak barszcz, bo tylko dwie dyszki. Zapach świetny, ale troszeczkę słaby jak większość perfum, szybko wietrzeje. Na miesiąc jednak spokojnie mi wystarczy.
  Odpowiedz
Mam fioła na punkcie perfum. Często zmieniam i szukam jakiejś odmiany. Aktualnie posiadam takie:
[Obrazek: PR-531043F1.jpg]

[Obrazek: Versace-Bright-Crystal-Woman-Eau-de-Toil...993826.jpg]

[Obrazek: 15918065614e1096b8ae7d4.jpeg]
  Odpowiedz
Już kolejny rok wokół mnie unosi się zapach ;)
[Obrazek: bottled%20night.jpg]
---
  Odpowiedz
Tylko takie kupuje i używam <3
[Obrazek: a4c8d8265c.jpg]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ja od dłuższego czasu używam Axe Excite. [Obrazek: i-axe-excite-dezodorant-150-ml-spray.jpg]

Lekko kokosowy i dziewczynom się podoba :D

Ewentualnie jeszcze ten axe: [Obrazek: getProductPhoto.php?photo_id=927101&prod...2&size=284]

I to tyle :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Ja od dawna używam Naomi Campbell Cat Deluxe at Night :)
  Odpowiedz
Od niedawna używam Incandessence z Avonu, śliczny, energetyczny zapach.
[Obrazek: avon-incandessence-50-ml-woda-perfumowana_0_b.jpg]

A następnym razem kupię sobie to:
[Obrazek: o.1494.jpg]
Free Your Mind!
  Odpowiedz