Chyba już nigdy nie zamienię ich na żadne inne

![[Obrazek: 1273651229_Hugo-boss-hugo-woman.jpg]](http://www.luxpoint.com.pl/userfiles/products/1273651229_Hugo-boss-hugo-woman.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Twój zapach Twoją wizytówką!
|
05.11.2013, 09:53
Ja od 3 lat używam Hugo Woman i są dla mnie idealne.
Chyba już nigdy nie zamienię ich na żadne inne ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... da Vinci napisał(a):...i co? Tak długo trzyma ten niebieski plejboj? Jaki ma mniej więcej ten zapach, coś morskiego z zielenią, czy bardziej słodkiego? Nie lubię słodkich zapachów, więc ten taki nie jest. Opisać zapach słowami ![]() ![]() ![]()
05.11.2013, 15:57
To jest Playboy Ibiza, a dokładnie chodziło mi o te info
Cytat:Ibiza marki Playboy to aromatyczne perfumy dla mężczyzn. Ibiza został wydany w 2009 roku. Nutami głowy są kiwi, nuty wodne, cytrusy i czerwone jagody; nutami serca są nuty zielone, dzięgiel, estragon i lawenda; nutami bazy są gałka muszkatołowa, zamsz, czarna herbata i nuty drzewne. Brzmi ciekawie.
16.11.2013, 17:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2013, 18:05 przez Swordancer.)
Ja ostatni przeleciałem półkę z perfumami w hipermarkecie. Nie planowałem zakupu, ale szczególnie spodobał mi się ten zapach:
![]() W dodatku jest taniutki jak barszcz, bo tylko dwie dyszki. Zapach świetny, ale troszeczkę słaby jak większość perfum, szybko wietrzeje. Na miesiąc jednak spokojnie mi wystarczy.
14.12.2013, 18:23
Mam fioła na punkcie perfum. Często zmieniam i szukam jakiejś odmiany. Aktualnie posiadam takie:
![]() ![]() ![]()
14.12.2013, 21:16
Tylko takie kupuje i używam <3
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
14.12.2013, 21:25
Ja od dłuższego czasu używam Axe Excite.
![]() Lekko kokosowy i dziewczynom się podoba ![]() Ewentualnie jeszcze ten axe: I to tyle ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
08.01.2014, 10:21
Ja od dawna używam Naomi Campbell Cat Deluxe at Night
![]()
08.01.2014, 20:06
Od niedawna używam Incandessence z Avonu, śliczny, energetyczny zapach.
![]() A następnym razem kupię sobie to: ![]()
Free Your Mind!
|