Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Twoja lista najlepszych chomików.
też go z tego znam , ale napisałem , bo nie powiem , że nie, bo jest popularny
  Odpowiedz
To fakt. Może to dobry sposób na osiągniecie popularności ale ja wolę być tradycyjny.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(03.06.2012, 09:45)Blachu82 napisał(a): Dlatego choćby nie wiem co od tego zależało to od niego nie pobieram.

I słusznie. Ale pozostawmy to, bo to nie jest czas i miejsce do rozmowy na ten temat.
Żeby nie odbiegać od tematu, to znam wiele, wiele popularnych chomików m.in. azazelangel2000, Massive-X, Adryjan00, violaz, Violence_up, Anetta.Keys itd :)
Aa bym zapomniał. Nicholas jeszcze :D
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas , napisałem żeby czytać posty i chomiki mają się nie powtarzać ...
  Odpowiedz
bzyku.leeds
sacherezada
dodo01234
VanFire
  Odpowiedz
(03.06.2012, 10:22)gelmenn napisał(a): Nicholas , napisałem żeby czytać posty i chomiki mają się nie powtarzać ...

No racja, nie zwróciłem uwagi. Sory.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Witajcie . ;)
W tym miejscu możecie pisać swoich idoli na chomikuj.pl :) .
Jest ich wielu. Wszyscy się czymś różnią.
Ja uważam, że chomik ' closer9 ' zasługuję na szczególne uznanie, gdyż ma bardzo dużo plików i dużo swojego uploadu i uważam go za idola. :) A dla Ciebie jaki chomik zasługuje na uznanie?
Proszę, udziel odpowiedzi w poście poniżej. :)
W tym poście rozmawiamy tylko o jednym najlepszym chomiku, czyli o swoim idolu ;) . Pamiętajcie ! :P
  Odpowiedz
Moim zdaniem temat nie ma żadnego sensu. Jest temat lista najlepszych chomików, poza tym w jaki sposób porównać chomika z filmami do chomika z ebookami i ocenić który lepszy.
Poza tym jeśli autor pytania podaje już swojego faworyta to niech napisze dlaczego akurat on, bo uzasadnienie "uważam go za swojego idola" nie przekonuje mnie do jego racji.

Jeśli ktoś w temacie uzasadni sens istnienia takiego wątku w sposób przekonujący mnie, to wątek zostanie. W przeciwnym razie CLOSE.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(03.06.2012, 09:31)gelmenn napisał(a): Witam. W tym temacie będziemy pisać najbardziej popularne i znane nam chomiki , w ten sposób utworzymy darmową listę najpopularniejszych chomików dla innych. Przed napisaniem przeczytajcie inne posty żeby nazwy się nie powtarzały.
Więc zaczynam ja ;)
Massive-X
Azazelangel2000
chudzienki
violence_up
darth_malak
Rosass
Rossass

Nie musicie czytać ;]
Ponieważ to ja usuwam duplikaty ;]
Zaraz dodam listę ;]

Proszę pisać jeden pod drugim i bez ","