czy to jest ufo ?
Ufo?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.10.2011, 19:57
Jak dla mnie to zwykły śmigłowiec...
26.10.2011, 22:38
Zbyt mało informacji o okolicznościach i miejscu powstania fotografii, jakość zdjęcia jest słaba (jeśli masz oryginał podeślij).
Na podstawie tego zdjęcia trudno cokolwiek stwierdzić, może to być wszystko, od brudu na szybie po lecący samolot lub brud na obiektywie/matrycy aparatu.
Tam za górami Indianie wysyłają znak dymny.
Albo jakiś sterowiec 70 lat temu przeleciał przez trójkąt bermudzki i przyspieszył w czasie do dnia wykonania zdjęcia. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
Niestety, nie posiadam oryginału . Nie tony to nie brud
28.10.2011, 20:23
Devil napisał(a):Niestety, nie posiadam oryginału . Nie tony to nie brud Usmiech Skoro nie masz oryginału to skąd to przekonanie, że to nie brud ?
---
28.10.2011, 22:28
A ja uważam, że to jest namalowana za pomocą Photoshopa plama która została lekko rozmazana
28.10.2011, 22:31
Szkoda gdybać, nie mając większego zdjęcia nie można nic konkretnie powiedzieć.
Na tym zdjęciu może być cokolwiek, więc szkoda gdybania bez lepszej jakości zdjęcia nic nie można powiedzieć. Jedynie co mogę powiedzieć to, że nie jest to plama zrobiona w PS.
widzę ,że temat zastygł w miejscu... mam nadzieję ,że zachęcę Was trochę do dyskusji.
Jak to skomentujecie? Czy obcy się z nami kontaktują od dłuższego czasu czy może to 'fake' i wymysł ludzi w celu zwrócenia na siebie uwagi mediów? Piszcie! Pozdrawiam.
14.04.2012, 14:16
No coż można się nad tym zastanawiać. Jak dla mnie może być to próba komunikowania się. W sumie też nie wiadomo jak długo powstawały te rysunki. Czy pojawiały się w nocy?? Jeśli tak to zwykły człowiek nie dałby rady w tak krótkim czasie zrobić tak duży obraz. I w sumie Ufo istnieje.
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości