Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ujemne punkty reputacji
Witam. Dzisiaj rano ktoś dał mi -10 reputacji za nic. Domyślam się kto to. Spójrzcie sami : [Obrazek: EeT86.png]
No więc, moim problem jest to, że nie wiem jak go załatwić. Podać go do administracji, czy jakoś inaczej. Poczekam, aż ktoś się udzieli i powie coś więcej na ten temat.
Hmm no to ładnie cię załatwił ;]
Widać że ktoś cie nie lubi tutaj ...
Konto delikwenta powstało 19.07...
No właśnie, a jeśli go zgłoszę do adminów to zwrócą mi ten 10 punktów reputacji ?
Zgłoś. Ale wytłumacz dlaczego mogło się tak stać. Owszem cofamy punkty jeśli uznamy, że zostały przyznane niesłusznie, nieadekwatnie do przewinienia.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
A jak zgłosić ?
Napisz do Administracji, spokojnie powinni Ci te pkt rangi oddać...

P.S.

Napisz na PW do CzekoladowyBaron
Ech...
Ok, napisałem. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź. :)
Ujemne punkty reputacji zostały tym razem cofnięte.
Charakter sprawy ma ewidentnie podłoże konfliktu. Nadmienię, że nie będziemy ingerować w prywatne potyczki pomiędzy użytkownikami.
Gdyby się to jeszcze raz zdarzyło to mogę się nadal zgłaszać ?
VanPure napisał(a):Gdyby się to jeszcze raz zdarzyło to mogę się nadal zgłaszać ?
Tak, jednak naszym założeniem nie jest ingerowanie w prywatne potyczki pomiędzy użytkownikami w systemie punktów reputacji.
Sugeruję porozumieć się z osobą, która obdarowała Cię taką ilością negatywnych punktów i wyjaśnić sprawę.