Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ukryta Miłość
Napisałam to w domu tak naglę jak słuchałam muzyki i myślałam o chłopaku w którym się skrycie kocham. Nie wiem czy mogę o tym powiedzieć, że jest to wiersz.
" Czemu taki jesteś?
Czemu tak ranisz mnie?
Serce mi pęka, oczy szklą łzami,
Twe słowa bolą mnie.

Chciałąbym Ci powiedzieć co czuje,
Co skrywam na serca dnie,
lecz boję się, że zranisz mnie.

Kocham i Nienawidzę,
Pragnę i lękam.
Jesteś jak ciemności nocy,
Tajemnicą co mnie wciąga.
Oczy Twe tak piękne,
Jak nicość co zamyka i nie wypuszcza swych ofiar.
Gdy Cię widzę, uśmiecham się,
Gdy Cię nie ma, płaczę.

Choć nie wiesz co czuje,
Co skrywam na serca dnie,
Pragnę przy Tobie być.
Chociaż jako koleżanka,
Ktoś tak nieznaczący.

Jesteś moim światłem i mrokiem,
Oczy me spoglądają tylko na Ciebie,
Nie umiem już ukrywać,
Tego co skrywam na serca dnie...."
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Asiu bardzo fajny wierszyk, ukazuje to co czujesz :) szkoda tylko ze taki smutnawy
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Ładny wiersz (tak, można to nazwać wierszem). Aż sobie przypomniałam jak ja byłam w taki sposób zakochana...
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Przepiękny wiersz, sam raz dla zakochanych.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Hmmm pisałam to nie bardzo myśląc co piszę. Po prostu tak jakbym przelała uczucia na kartkę w postaci słów.
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
Ale fajnie ci to wyszło ;)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Bardzo wam dziękuję za miłe słowa, od zawsze myślałam, że nie umiem pisać wierszy bo nie potrafię tworzyć rymów, ale chyba jednak coś tam umiem :)

Odpowiedz
Shina96 napisał(a):nie umiem pisać wierszy bo nie potrafię tworzyć rymów
Liryka nie opiera się na rymach :)
  Odpowiedz
Piękny wiersz Shina :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości