Ja osobiście oglądałem dużo krecika, puchatka, żwirka i muchomorka, tabalugę, uszatka, Rumcajsa, a w późniejszym czasie pojawił się weterynarz Fred, listonosz Pat i król Maciuś pierwszy, chociaż za tym ostatnim aż tak nie przepadałem.

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ulubiona bajka z dzieciństwa?
|
Tak jak wyżej. Przedstaw ulubione bajki z dzieciństwa które najczęściej oglądałeś.
![]() Ja osobiście oglądałem dużo krecika, puchatka, żwirka i muchomorka, tabalugę, uszatka, Rumcajsa, a w późniejszym czasie pojawił się weterynarz Fred, listonosz Pat i król Maciuś pierwszy, chociaż za tym ostatnim aż tak nie przepadałem. ![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.03.2014, 03:08
Żebym pamiętał to ja pamiętał, ale tak: Pokemony, Smerfy, Gumisie, Przygody kaczora Donalda, Krecik, Miś Uszatek, Scooby Doo, Tabaluga, Transformers, Naruto, Dragon Ball, i wiele innych, których już nie pamiętam
![]()
18.03.2014, 03:16
No właśnie, jak mógłbym o tym zapomnieć, smerfy i gumisie! no i oczywiście kaczor Donald, Scoobiego rzadziej oglądałem.
Huh, pełno tego było, trudno zliczyć. Teraz już właściwie tych bajek nie oglądam, jedynie zerknę. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
18.03.2014, 17:15
Pszczółka Maja, Miś Uszatek, Muminki, Gumisie, Smerfy, Sąsiedzi, Kasztaniaki, Krecik, Tabaluga, Tom i Jerry, Myszka Miki i przyjaciele, Kubuś Puchatek, Kaczor Donald.... Strasznie tego było dużo
![]() ![]()
18.03.2014, 17:58
Ulubioną bajką był zdecydowanie Kaczor Donald! Nie wiem czy kojarzycie ale później pojawiły się jeszcze "Smocze opowieści", które obowiązkowo oglądałem przed pójściem do szkoły
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.03.2014, 18:00
O "Smocze opowieści" były ekstra.... Za moich czasów dawali je głównie w niedzielę
![]() ![]()
18.03.2014, 18:04
Z samego rana, prawda?
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.03.2014, 18:05
Tak
![]() ![]() ![]()
18.03.2014, 18:13
A jaki był płacz jak się zaspało
![]() Whisper napisał(a):Dzieciaki to jednak są śmieszne, żeby w weekend rano wstawać na bajkęFakt, teraz wystarczy dorwać pilota i włączyć kanał z bajkami 24h na dobę, a kanałów jest od A do Z. Zanikł gdzieś ten klimat wyczekiwania. Zdecydowanie za łatwo mają ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.03.2014, 18:26
Też trochę pamiętam te smocze opowieści.
Nicholas napisał(a):Fakt, teraz wystarczy dorwać pilota i włączyć kanał z bajkami 24h na dobę, a kanałów jest od A do Z. I teraźniejsze bajki na Disney Chanel, Cartoon Network itp., to dla mnie czarna magia. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|