Ja osobiście oglądałem dużo krecika, puchatka, żwirka i muchomorka, tabalugę, uszatka, Rumcajsa, a w późniejszym czasie pojawił się weterynarz Fred, listonosz Pat i król Maciuś pierwszy, chociaż za tym ostatnim aż tak nie przepadałem.
Ulubiona bajka z dzieciństwa?
|
Tak jak wyżej. Przedstaw ulubione bajki z dzieciństwa które najczęściej oglądałeś.
Ja osobiście oglądałem dużo krecika, puchatka, żwirka i muchomorka, tabalugę, uszatka, Rumcajsa, a w późniejszym czasie pojawił się weterynarz Fred, listonosz Pat i król Maciuś pierwszy, chociaż za tym ostatnim aż tak nie przepadałem. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.03.2014, 03:08
Żebym pamiętał to ja pamiętał, ale tak: Pokemony, Smerfy, Gumisie, Przygody kaczora Donalda, Krecik, Miś Uszatek, Scooby Doo, Tabaluga, Transformers, Naruto, Dragon Ball, i wiele innych, których już nie pamiętam
18.03.2014, 03:16
No właśnie, jak mógłbym o tym zapomnieć, smerfy i gumisie! no i oczywiście kaczor Donald, Scoobiego rzadziej oglądałem.
Huh, pełno tego było, trudno zliczyć. Teraz już właściwie tych bajek nie oglądam, jedynie zerknę. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
18.03.2014, 17:15
Pszczółka Maja, Miś Uszatek, Muminki, Gumisie, Smerfy, Sąsiedzi, Kasztaniaki, Krecik, Tabaluga, Tom i Jerry, Myszka Miki i przyjaciele, Kubuś Puchatek, Kaczor Donald.... Strasznie tego było dużo coś na pewno pominęłam
18.03.2014, 17:58
Ulubioną bajką był zdecydowanie Kaczor Donald! Nie wiem czy kojarzycie ale później pojawiły się jeszcze "Smocze opowieści", które obowiązkowo oglądałem przed pójściem do szkoły Fajnie się to wspomina.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.03.2014, 18:00
O "Smocze opowieści" były ekstra.... Za moich czasów dawali je głównie w niedzielę bo w niedzielę były najlepsze bajki
18.03.2014, 18:04
Z samego rana, prawda?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.03.2014, 18:05
Tak Dzieciaki to jednak są śmieszne, żeby w weekend rano wstawać na bajkę komu dziś by się chciało
18.03.2014, 18:13
A jaki był płacz jak się zaspało
Whisper napisał(a):Dzieciaki to jednak są śmieszne, żeby w weekend rano wstawać na bajkę komu dziś by się chciałoFakt, teraz wystarczy dorwać pilota i włączyć kanał z bajkami 24h na dobę, a kanałów jest od A do Z. Zanikł gdzieś ten klimat wyczekiwania. Zdecydowanie za łatwo mają "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.03.2014, 18:26
Też trochę pamiętam te smocze opowieści.
Nicholas napisał(a):Fakt, teraz wystarczy dorwać pilota i włączyć kanał z bajkami 24h na dobę, a kanałów jest od A do Z. I teraźniejsze bajki na Disney Chanel, Cartoon Network itp., to dla mnie czarna magia. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|