Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ulubiona wrestlerka
Mamy temat "Ulubiony wrestler". Jak wiadomo panie też lubią powalczyć na galach PPV o miano "Diva Champions".
Moją ulubioną divą jest Beth Phoenix. Te jej "gorilla press" to niesamowity widok :OO
Tyle, że z tego co wyczytałem na necie, ponoć odeszła z WWE :placz
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
NXT też ma swój pas Div, moją ulubioną wrestlerką swego czasu była Aj lee, która obecnie posiada ten tytuł, teraz to Natalia oraz Celeste Bonin czyli ringowa Kaitlyn.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Ja tam oglądam WWE i TNA a tak do tematu moją ulubioną divą jest Velvet Sky z TNA
Lubie ją za styl walki. Ale jest jedna fajna rzecz... ,że ona ma POLSKIE korzenie :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
SmileyPL napisał(a):Ale jest jedna fajna rzecz... ,że ona ma POLSKIE korzenie

Podobnie jak i wspomniana przezemnie Beth Phoenix. Gdy gwiazdy WWE przyjechały pojedynkować się do Polski, to została ona przyjęta przez Naszych rodaków słowami "Welcome to home" :) Dlatego później podczas walk na innych galach, na kostiumie jako element ozdobny miała zawsze Naszego orzełka z koroną :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Jeszcze jak oglądałem WWE ulubionymi wrestlerkami były Natalia i potem doszła taka drobna hmm... "AJ"?
  Odpowiedz
Zdecydowanie AJ a z Innych federacji to Haomi Nagasaki, Miss Ochibruwa, no i Keithlyn Anders - ta ostatnia za to ze walczy w federacji Ultravaiolentowej :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz