walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Ulubiony kierowca w F1
|
22.09.2013, 15:13
Witam, z pewnością jest tu kilka osób które oglądają F1. Więc pytanie do was. Jaki jest wasz ulubiony kierowca w F1? Ja osobiście bardzo szanuję i podziwiam kierowcę Ferrari. Mój faworyt to Fernando Alonso. Podziwiam go za jego starty, i styl jazdy. A ty, jakiego masz faworyta w F1?
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.09.2013, 15:18
Sebastian Vettel, Mark Webber, chyba tyle...
Dla mnie oni są najlepsi i za to ich lubię ;]
22.09.2013, 16:12
Fernando Alonso, świetny kierowca i facet z klasą, której brakuje Vettelowi. Co do jakości sportowej, to wydaje mi się że Vettelowi też brakuje do Alonso sporo, gdyby posadzić ich w takich samych boldach, to Vettel wymiękł by szybko.
22.09.2013, 22:05
Zdecydowanie Lewis Hamilton - uwielbiam go za to że ściga się aż do zatarcia silnika, nie zważając na nic.
Dużą sympatią darzę też Alonso, niestety jego wyniki w Ferrari są mizerne. Najlepszy był chyba za czasów gdy jeździł w Renault. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
04.03.2015, 23:58
Zdecydowanie Kimi Räikkönen. Cytując przywoływanego wyżej F. Alonso : "Spa nagradza najlepszych..." . Kibicuje mu od wyścigu na Suzuce w 2005 r.
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu |