Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Urodziny Beaty ;)
[Obrazek: sylwester_dodatki.org00.gif]
[Obrazek: 100lat.gif]

Życzymy Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!

Tego ci Życzy Ekipa i userzy Forum :)

[Obrazek: urodzinowe__02.gif]
Dzięki Kochane moje Robaczki
W dniu Twojego święta, bądź mocno uśmiechnięta. Przyjmuj życzenia, prezenty, całusy. Baw się do rana, przytulaj do pana. Nie żałuj nigdy niczego, i bądź zawsze pewna swego.

[Obrazek: 1215j.jpg]

100 Lat Betuś :)

Sto Lat Beatko i obyś się nigdy nie zmieniła

[Obrazek: urodziny.jpg]
Jak ja nie cierpię tej piosenki :D .Dzięki Sajmonku kisssssssssssss jak nie wiem co dla Ciebie
Niech pięknie śpiewa dziś swe trele skowronek,
bo oto nadszedł Twych urodzin dzionek.
Przyjmij życzenia z serca prosto płynące,
gorące i ciepłe jak letnie słońce.
Życzę Ci zdrowia, wszelkiej radości,
stu lat życia oraz bezkresnej miłości.
Niech wszystkie plany Ci się zawsze spełniają,
wszyscy chłopcy niech się w Twej urodzie kochają.
Szczęście niech Ci towarzyszy w życiu trwale,
trafne zrządzenia losu niech Cię wspierają stale.
Wszystkie marzenia niech się spełnią co do jednego,
a na zakończenie coś tradycyjnego: wszystkiego najlepszego.

Jest w roku taki dzień, w którym smutki idą w cień, więc z okazji tego dnia, posłuchaj czego Ci życzę ja - dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości. Moc najpiękniejszych wrażeń, i spełnienia wszystkich marzeń.

[Obrazek: urodziny155.jpg]

[Obrazek: UXsuKKC.png]
Jakie złożyć Ci życzenia
By warte były Twego westchnienia
Pieniądze - to nie wszystko
Samochód - to złomu składowisko
W Urodziny Twoje Życzę Ci Serce moje
miłości i kochania aż do samego zwariowania.

[Obrazek: bukiet_czerwonych_r____.jpg]
Nie zamierzam cię przygnębiać tym, że kolejny rok z twego życia minął i nieubłaganie zbliżasz się do "końca swoich dni" - po prostu robi się z ciebie stara fiu fiu i tyle, więc nie będę cię zanudzać jakimiś życzeniami w stylu wszystkiego najlepszego... Dużo zdrówka... Samych reputek... Czy może: pociechy z wnucząt... Nie, nie, ja taki nie jestem! Urodziny to żaden powód do radości (no z wyjątkiem tych prezentów :-)) ale nie załamuj się, pomyśl sobie, że niektórzy mają gorzej np: mają po osiemnaście lat i mogą legalnie zatruwać swój organizm alkoholem i tytoniem albo czymkolwiek dozwolonym od lat osiemnastu - i co w tym takiego fajnego?

P.S. No to dużo prezentów
Nie ma jak ściągające na ziemię życzenia. Dzięki Słodziaku.