Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Userbary - moje projekty
Co do barona. Ostatni ( czerwony ) nie podoba mi się. Reszta jest ok.

Co do Beaty. Z dwóch zaprezentowanych bardziej podoba mi się pierwszy. Chociaż chciałaś dodać całe logo i wyszło strasznie miniaturowe.
  Odpowiedz
witam wszystkich....
Widzę że każdy z was ma bardzo duże doświadczenie w robieniu banerów i userberów, ja natomiast jestem początkujący i raczkujący w tej dziedzinie ale mam pytanko czy ktoś może powiedzieć jakie trzeba ustawić wartości w Photoshopie żeby wychodziły odpowiednie i pasujące???

pozdrawiam
  Odpowiedz
(19.03.2011, 20:37)dragon7003 napisał(a): ...jakie trzeba ustawić wartości w Photoshopie żeby wychodziły odpowiednie i pasujące???...

Nie ma czegoś takiego jak "wartości" w PS dzięki którym wszystko będzie pasowało.
Grafikę tworzysz Ty, a nie wartości. Nie rozumiem Twojej wypowiedzi...

Baron jak to czcionka w tym drugim od góry?
  Odpowiedz
(22.03.2011, 01:43)admin napisał(a): Baron jak to czcionka w tym drugim od góry?

Czcionka to visitor. Standardowa do userbarów.

A koledze dragon7003 odpowiedziałem na jego skomplikowane pytanie w innym wątku.
  Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za pomoc... Dzięki Baronowi zrozumiałem wszystko i powoli daje rade jak będę miał jakiś problem to się zgłoszę o poradę na pewno... Jeszcze raz dziękuję
  Odpowiedz