Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Uśmiercą Hankę Mostowiak w " M jak miłość " zwiastun
Śmierć Hanki Mostowiak będzie telewizyjnym wydarzeniem dnia. Emitująca serial "dwójka" odpowiednio stopniuje napięcie. Tak dawkuje informacje na temat tej tragedii, że Polacy z wypiekami czekają na 7 listopada. A ponieważ "czarny dzień" zbliża się wielkimi krokami, widzom zaserwowano naprawdę wielką dawkę emocji. Zobacz zwiastun odcinka, w którym Hanka straci życie!

Wiadomo już, że Hanka nie umrze z powodu obrażeń odniesionych w wypadku. Wiadomo też, że będzie zachowywała się tak jakby przeczuwała śmierć.

Rodzina będzie zrozpaczona, a swój gniew skupi na siostrze Hanki, która ściągnęła ją do Suwałk. Gdyby nie przemęczenie całonocną jazdą...

Zresztą sami zobaczcie, co nas czeka 7 listopada:

Odpowiedz
hehe to mój braciszek się zdziwi :D
ja tam wole pierwszą miłość :)
  Odpowiedz
To ten serial jeszcze istnieje???

Myślałem że już dawno go nie ma.
Sorki ale wcale nie oglądam TV to nie wiem ;)

ADRIANUSS napisał(a):ja tam wole pierwszą miłość

Tam to dopiero pokazują ściemę.
Jeżeli tak wg młodych wygląda "pierwsza miłość" to ja nie wiem dokąd ten świat zmierza :(
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Ja również już od dawna tego nie oglądam, Ale dobrze, bynajmniej coś się dzieje w tym serialu, jest jakaś rotacja aktorów, a nie...
  Odpowiedz
Gdyby przy 40 km/h można było stracić życie to mielibyśmy o połowę mniej kierowców. Z tego wypadku nawet w radiu się naśmiewają.
  Odpowiedz
Haha , zginęła bo wjechała w kartony ;)
  Odpowiedz