Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Usunąć konto na Chomikuj.pl? Oto jest pytanie...
Tak. Ponieważ nikt nie wie co będziesz tam miała lub co masz
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Moim skromnym zdaniem, gdyż taka odpowiedź już padła, mówię iż jest to kolejny patent na zastraszenie użytkowników o słabych nerwach.
Komisje a raczej ich przedstawiciele wysyłają informacje tu i ówdzie aby internet był pełen gróźb i aby portal chomikuj.pl przestał istnieć.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Skrzypas oby tak było...Ja, człowiek o nie zbyt słabych nerwach przestraszyłem się tego artykułu....
  Odpowiedz
Z dniem dzisiejszym mój chomik przestał istnieć po 4 letniej kadencji, to tylko stracony czas, a ile z tego może być nieprzyjemności.
  Odpowiedz
(02.08.2011, 15:13)CzekoladowyBaron napisał(a): Wszystko to zależy jakie pliki?
Jeżeli są to pliki do których nikt nie posiada praw autorskich to je sobie rozpowszechniaj. Nikt tego nie broni.

Otóż to. Długo kombinowałem co zrobić żeby to obejść, zahaslowalem foldery, umieściłem wskazówki, a i tak to przerosło możliwości intelektualno-manualne ludzi. Skoro punkty i tak przestały płynąć, to zdecydowałem się na inny krok.

Mianowicie: Przeniosłem pliki „niewygodne” do folderu prywatnego (który jest ma hasło nie do zbicia), a zostawiłem otwarte foldery ze stuffem który nie został wydany w naszym kraju, w ten sposób już nikt nie może się przyczepić. Punktów będzie mniej, ale nie będzie strachu na widok każdej koperty w skrzynce na listy :)

Odpowiedz
W Poniedziałek będzie rozprawa między Chomikuj.pl a PIK , co mam zrobić usunąć chomika czy co ? on nie ma żadnych książek . A może po prostu za hasłować .
  Odpowiedz
Witam , nie ma sensu zamykać chomika ,bo jak przegrają proces , to następnego dnia się obudzisz a portalu nie będzie :D
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Ale śmieszne .... . Myślę , że nie przegrają procesu , bo maja podstawy prawne , ze są legalnym serwisem , a PIK chyba nic im nie zrobi .
  Odpowiedz
Oj nie przegrają, narobi się szumu a potem wszystko wróci do normy. A nawet jeśli to są jeszcze inne strony tego typu np: 5fantastic.
Reg. punkt 3
  Odpowiedz
Ja pousuwałem chomiki. :) Zostawiłem tylko jednego z plikami na android, gdyż za to chyba nic mi nie zrobią. :) Ja tam wolę nie mieć z nikim do czynienia .
  Odpowiedz