Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Usunęli ci pliki z chomika?
Pandokti nie widzę żadnego problemu w tym że Tien wpadł na to samo co ty, Ja przeoczyłem twojego posta w którym informowałeś o tym genialnym rozwiązaniu ;) Gdyby nie wątek Tiena nie wiedziałbym o tym ;) Nikt pod nikogo sie nie podszywa i nie podkrada sposobów które odkryliście - po prostu obaj wpadliście na to samo rozwiązanie w różnych okresach czasu i oboje o tym poinformowaliście forumowiczów. ;) Za co wam obojgu wielka chwała ;)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Wiedziałem że kto kolwiek w tym temacie się zepnie strasznie, bez tego nie istniały by Fora internetowe :) Jak widać nie jestem częstym użytkownikiem tego forum, ale przypomniałem sobie o nim jak tylko wpadłem (przypadkiem) na ten pomysł.
  Odpowiedz
Co Wy ludzie...upacie tyle czasu i nie wiecie takich rzeczy? :) Dodam tylko, że nie zawsze pliki zostają. Zwracajcie uwagę na treść wiadomość od administracji. Jeżeli jest formułka "Pragniemy również przypomnieć, że próby obejścia blokady lub ponownego umieszczania.." to plik na 100% został usunięty całkowicie.
  Odpowiedz
No, ja nie wiedziałem Auc. Właśnie przed chwilą przetestowałem i jest tak, jak napisali koledzy. Nieważne który pierwszy ;)!
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Właściwie to jest nielegalne... Ponieważ każdy kto ma dobre źródło może być tego "autorem" a w rzeczywistości prawda jest inna
  Odpowiedz
ten trik już nie działa,może macie jakiś inny sposób?
  Odpowiedz
Trik nie działa, bo teraz pliki są usuwane bezpowrotnie, również z zahasłowanych folderów.
  Odpowiedz
Rozśmieszyła mnie strasznie kłótnia obu "wynalazców" patentu na odzyskanie "znikniętych" plików na Chomiku. No ludzie, nie tylko Wy wpadliście na ten sam pomysł :) podejrzewam, że większość osób po tym, jak zniknęły im pliki, zabezpieczyli hasłem folder, żeby więcej ich nie znikało, i nawet nikt nic nie napisał, że odzyskały się uprzednio skasowane, bo jest to sprawa tak prosta do odkrycia, że nie ma sensu się jarać, jakim super hakerem się jest :) Panowie- delikatnie mówiąc, obaj prochu nie odkryliście, a kłócicie się jakby każdy z Was co najmniej żarówkę albo radio pierwszy wymyślił :)
  Odpowiedz
Skończyła się bajka z hasłem czy bez można nawet ukrywać folder, hasło mam na całego chomika i nic nie pomaga pliki są kasowane na stałe, jak wgrasz ponownie to jest to samo - hasła już nie pomagają.
  Odpowiedz
Niestety, chomikuj to jest przeszłość. Kiedyś chomik był dla mnie darmowym pendrivem/dyskiem, teraz już coraz rzadziej cokolwiek wrzucam, bo po co jak i tak zaraz zniknie.

Odpowiedz