Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Usuneli moje pliki...
Siemka tutaj kanciastoporty799 i chciałem wam powiedzieć coś co mnie bardzo zdenerwowało... Wczoraj administracja chomikuj przysłała mi taką
wiadomość: Witamy,

otrzymaliśmy wiarygodną informację, iż na Pani/Pana koncie znajdują się pliki:

01 - Jamal - Marcepany.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
02 - Jamal - Bomba.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
03 - Jamal - Defto.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
04 - Jamal - Peron.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
05 - Jamal - Pocałuj mnie w miłość.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
06 - Jamal - 6.0.6.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
08 - Jamal - Królowa.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
09 - Jamal - To zapisane.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
10 - Jamal - Szołbiznes.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
11 - Jamal - Plastikowe kwiaty.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
12 - Jamal - Powiedz mi.mp3 (folder: Jamal-Miłosć),
13 - Jamal - Nieboskit.mp3 (folder: Jamal-Miłosć)

do których prawa autorskie zostały naruszone, według oświadczenia: Związek Producentów Audio Video

który to podmiot skierował do Portalu Chomikuj.pl prośbę o uniemożliwienie ich rozpowszechniania.

Pliki znajdujące się w publicznie dostępnych folderach zostały przez nas usunięte.

W razie pytań lub wątpliwości na przyszłość prosimy o lekturę przewodnika o prawach autorskich (w stopce portalu).

W przypadku niepoprawnego zgłoszenia niektórych plików, bardzo prosimy o kontakt z nami przez odpowiedź na tę wiadomość z podaniem lokalizacji każdego błędnie usuniętego pliku.

Dziękujemy za zrozumienie.

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Informujemy, iż zastosowana procedura stanowi jedynie realizację prawnych obowiązków podmiotu świadczącego usługi hostingowe jakim jest Chomikuj.pl - nie jest to wypowiedź ani w sprawie legalności lub braku legalności rozpowszechniania konkretnych plików, ani też sytuacji prawnej użytkowników Chomikuj.pl
No właśnie... Prawie wszystkie chomiki posiadają te pliki a tylko mi usunęli... A dlaczego? Czekam na pomoc! Z góry dziękuję!
  Odpowiedz
wiadomosci bierz w cytat -,- :P
  Odpowiedz