Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Uszkodzony Plik w Dying Light
Mam na płycie Dying Light ale kiedy chce zainstalować lub skopiować z płyty to wyskakuje jakiś błąd że plik setup-3.bin jest uszkodzony, wiecie może skąd pobrać taki sam plik bo nie mam zamiaru całej pobierać.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Jeśli to piracka kopia, to niestety istnieje maleńkie prawdopodobieństwo, że uda Ci się akurat pobrać ten sam plik .bin instalatora, w dodatku kopie zazwyczaj są w plikach rar, zip lub iso, więc oddzielnie prawdopodobnie nie pobierzesz.
  Odpowiedz
Pobierz całą :) Pliki .bin zazwyczaj i tak dużo wazą... Bo jest ich parę na płycie i to jest 95% wagi płytki. Nawet gdybyś znalazł ten plik, to jak byś go umieścił na płytce?
  Odpowiedz
Plik zajmuje 1.95 gb a zrobił bym tak skopiował tamte pliki na komputer i dodał ściągnięty, i zainstalował bym.
  Odpowiedz
Jeżeli jest to piracka wersja to najlepiej pobrać całą grę od nowa. Nie ma sensu szukać pliku bin-3, który i tak nie wiadomo czy po zamienieniu za tego wadliwego będzie działał. Aby nie marnować kolejnej płytki na zrobienie "kopii" zalecam użyć programu DAEMON Tools.

Odpowiedz
Mam oryginał, po co mam nagrywać na płytę ja zawsze robię obrazy daemonem.
  Odpowiedz
Jak masz kupiony oryginał to idź do sklepu z gwarancją. Niech sprawdzą i wymienią tobie na nową płytkę.

Odpowiedz
Jak bym miał sklep blisko to tak, ale ten sklep jest odemnie z 60 km.
  Odpowiedz
No to taki pomysł. Ściągnij sobie piracką wersję tej gry, zainstaluj i traktuj jako oryginał, który masz w pudełku, Na 90% nie znajdziesz samego pliku bin-3, który da się połączyć z tymi plikami z oryginału.

Odpowiedz
(30.07.2015, 08:55)Caesar91 napisał(a): Jak bym miał sklep blisko to tak, ale ten sklep jest odemnie z 60 km.

(30.07.2015, 11:15)Robotox napisał(a): No to taki pomysł. Ściągnij sobie piracką wersję tej gry, zainstaluj i traktuj jako oryginał, który masz w pudełku, Na 90% nie znajdziesz samego pliku bin-3, który da się połączyć z tymi plikami z oryginału.

Hmm znam prostsze rozwiązanie jeśli grę zamawiałeś, kupowałeś bądź co tam robiłeś, możesz napisać do.... tak jest! SUPPORTU, aczkolwiek wpierw by nie zawracać głowy solidnie pracującym ludziom (hehe)...

1. Przeskanuj peceta i to nie jakimś [Uwaga, post zawiera lokowanie produktu] ava.stem tylko Malwarebytes Anti-Malware
2. Myszka do łapy, odinstaluj gierkę, uruchom CCleaner, wyczyść rejestr, zrestartuj kompa i ponownie spróbuj zainstalować grę.
3. Zamieść screena z tymi plikami na płycie, co tam jest i wgl, może czegoś brakuje, albo nie taka nazwa i Ci nie czyta, Ten sam problem mieli ludzie z Wiedźminem3 Jak sama nazwa pliku mówi, są to dane binarne, więc to najbardziej może być prawdopodobne.
4. Aktualizacja firmware napędu optycznego na razie odpada.
5. W najgorszym wypadku, źle wytłoczona płyta, którą powinieneś wymienić, a nie ściągać pirata, bo ich zasranym obowiązkiem jest wymienić to co zakupiłeś, a to co Oni spie.... ekhm ekhm

Btw. Zamieść w końcu screena z tym błędem ;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości