Co prawda nie wrzucałam propozycji tła na forum, ale popytałam znajomych i ostatecznie wybrałam to co już widać na blogu. Jak dla mnie czytelne. Nie za jasne, nie za ciemne. Nic się nie zlewa. Proszę o informację jak wygląda to na wyższej rozdzielczości.
Veronique i jej hedonistyczna, wewnętrzna bogini
|
20.12.2012, 02:27
I chyba tak zrobię. Jutro wygrzebię jakieś tła. Co sądzisz o widoku dynamicznym? Mnie osobiście nie przekonuje.
Co prawda nie wrzucałam propozycji tła na forum, ale popytałam znajomych i ostatecznie wybrałam to co już widać na blogu. Jak dla mnie czytelne. Nie za jasne, nie za ciemne. Nic się nie zlewa. Proszę o informację jak wygląda to na wyższej rozdzielczości. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.12.2012, 17:23
Taki piasek nie jest w moim guście, ale to bardzo subiektywne zdanie.
Strony 'czytane' powinny mieć jednolity kolor. To znaczy bez grafiki. Tło strony jeden kolor, tło dla tekstu drugi kolor, tła dla menu trzeci kolor. W topie strony dałbym Twoje zdjęcie, co działa niezwykle mocno na odbiorcę. Jeśli wchodzisz na bloga bezosobowego, czyli z samym tekstem, nie jest on tak ciekawy jak blog, na którym jego Twórca identyfikuje się z nim wizualnie. Zdjęcia autora skutecznie zatrzymują potencjalnych odbiorców. Warto o tym pomyśleć, ponieważ prędzej czy później będziesz chciała wykorzystać bloga do zarabiania, a wtedy bardzo będzie Ci zależało na odwiedzalności. Przyjdzie czas, kiedy pasję, zaczniesz łączyć z zarabianie "przy okazji".
27.02.2013, 03:53
Myślę, że pojawiła się już wersja ostateczna. Dopieściłam jak mogłam i jestem usatysfakcjonowana. Zatem zapraszam do odwiedzenia.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości