Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Vista Sp2 czy 7
Witam na Pc z Core 2 duo 6550 i 8600 gts z 1 gb ram -Warto instalowac Viste z Sp2 czy windows 7 -Oczywiście po wyłączeniu zbędnych mi usług w services.msc-Podpowiedzcie który system będzie mniej zasobożerny i płynniejszy .Bo szczerze  mam Viste  i nie narzekam opłaca mi się instalować 7????

(01.08.2018, 19:48)perla86 napisał(a): Witam na Pc z Core 2 duo 6550 i 8600 gts z 1 gb ram -Warto instalowac Viste z Sp2 czy windows 7 -Oczywiście po wyłączeniu zbędnych mi usług w services.msc-Podpowiedzcie który system będzie mniej zasobożerny i płynniejszy .Bo szczerze  mam Viste  i nie narzekam opłaca mi się instalować 7????

dodam że lubię grać w diablo 2
  Odpowiedz

Odpowiedz
Nie myślałeś, aby po prostu dołożyć ramu? Obecnie używane pamięci DDR2 są bardzo tanie i dorzucenie 2 GB mogłoby naprawdę bardzo dużo zmienić.
  Odpowiedz
(01.08.2018, 22:32)amb00 napisał(a): Nie myślałeś, aby po prostu dołożyć ramu? Obecnie używane pamięci DDR2 są bardzo tanie i dorzucenie 2 GB mogłoby naprawdę bardzo dużo zmienić.

Fakt dołoże ramu DDR2 dzięki
  Odpowiedz