walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
W jakim wieku przestaje rosnąć czaszka?
|
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.01.2014, 20:43
W moim przypadku jest to około 16-17 lat, to zależy jak się szybko rozwijasz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
07.01.2014, 22:05
Haker napisał(a):W moim przypadku jest to około 16-17 latMasz 15, więc skąd wiesz, że za rok, czy dwa, przestaniesz rosnąć? Ogólnie to sprawa genetyczna. Możesz być drobny do 15 roku życia, a potem wystrzelić i w rok przerosnąć wszystkich. Teoretycznie kościec rozwija się do 21 roku życia, ale praktycznie po tej 18tce obwód głowy nie powinien już ulec zmianie, no chyba że poniżej czoła, kiedy przytyjesz.
07.01.2014, 22:12
Davinczi dobrze prawi.
I nie kupuj kasku w sieci, dopóki go nie przymierzysz. Bo firma może być ta sama, rozmiar teoretycznie dobry, a kask koszmarnie niewygodny (znam z autopsji ) Więc lepiej jest się przejechać do sklepu chociaż rozejrzeć i przymierzyć,jeżeli w sieci zakup wychodzi taniej.
07.01.2014, 22:48
Na kaskach się znam dosyć dobrze . Chciałem wiedzieć czy głowa jeszcze mi urośnie i wychodzi na to, że tak . Wiem, że nie można tego kupować na zapas . W takim razie wstrzymam się z zakupem prawdopodobnie do za rok Dzięki za pomoc, można zamknąć
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości