Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

WWE RAW Roulette!
[Obrazek: 20110620_raw_roulette_r.jpg]

27.06.2011r. odbędzie się kolejne, specjalne wydanie RAW o nazwie Raw Roulette. Gala polega na tym że kręcące koło wybiera stypulacje w jakiej zawalczą wrestlerzy. Gościem specjalnym oraz GM RAW w tym dniu będzie HBK Shawn Michaels, który przy okazji chcę promować program, który zresztą będzie prowadził o nazwie „Shawn Michaels MacMillan River Adventures”. Zobaczymy również walkę, która powinna odbyć się tydzień temu, czyli pojedynek Sin Cary z Evanem Bournem.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Saibo a będziesz miec to na chomiku?
  Odpowiedz
Prawdopodobnie nie. Wrzucam tylko gale PPV.

Odpowiedz
Cytat:Wrzucam tylko gale PPV.
Chyba chomikujesz :D

Widzę, że szykuje się ciekawa gala. No i Michales się pojawi :)
  Odpowiedz

Odpowiedz
Nie powiem kiedyś nie lubiłem CM Punka jeszcze jak był w "Czystym Społeczeństwie" nie lubiłem jego zachowania, jego ciągłego gadana jaki on jest doskonały bez nałogów, tego że wszystkich krytykował za nałogi itp. Jednak po obejrzeniu tego PROMO muszę stwierdzić że CM Punk jest niesamowity jakby to powiedział The Miz "I,m Awesome" - Tak dobrego Promo dawno nie widziałem, No chyba że za czasów Steve,a The Stone,a Colda Austina.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości