Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

WWE RAW Viewer's Choice
Na poniedziałkowym RAW (20.06.2011) odbędzie się kolejny specjalny odcinek tej gali pod nazwą RAW Viewer's Choice.
Główną atrakcją tejże gali są stypulacje do danych walk wyznaczane nie przez writerów, a przez samych fanów!

Nie wiem jak to dokładnie wygląda, gdyż takiej gali jeszcze nie oglądałem, ale jeśli publiczność będzie mogła wybrać jaką tylko chce walkę na pewno będzie ciekawie! Chciałbym tam zobaczyć najbardziej emocjonujące walki, na przykład TLC, Extreme Rules, Street Fight czy Last Man Standing Match.
Sam już mam kilka typów.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Royal Rumble i heja :)
Ja również nie oglądałem nigdy nic podobnego.
Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na poniedziałek i zasysać galę :)
  Odpowiedz
Właśnie oglądnąłem kawałek tej samej gali tylko rok temu i z tego co zauważyłem wybór polega na głosowaniu a), b), c) opcja, która ma największy % głosów, przechodzi.
Wybierani są zarówno wrestlerzy - kto z kim się zmierzy oraz tą samą drogą, stypulacje walk.

Odpowiedz
Saibo a z kąd ty tyle wiesz o tym wrestlingu ja oglądam i nic ... ;]
  Odpowiedz
Hahaha.
Trzeba się tym interesować, nie tylko oglądać aktualne gale ale również czytać różne info na oficjalnych stronach dot. wwe.
  Odpowiedz
"Tyle"? Wrestling oglądam trochę ponad rok. Sam nie wiem czy dużo wiem czy nie, wiem natomiast że cały czas poznaje nowe rzeczy.
Tak jak Kruchy napisał oprócz oglądnięcia gali wchodzę także (gdy mam czas) na forum o wrestlingu i doczytuje nowe informacje.
To co wyczytam czy dowiem się bezpośrednio z gali opisuję Wam tutaj na forum, a przynajmniej to co najważniejsze czyli Gale PPV, specjalne wydania RAW czy SD, nowi wrestlerzy etc.

Ale bez offtopu więcej, w końcu to temat o specjalnym wydaniu RAW:)

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości