Chociaż zdjęcia są z internetu to jeżdzę takimi na codzien lecz ten malutki tuning to ja tez niedługo będę miał

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wasze fury
|
30.03.2012, 08:22
Moj to jest Renault Laguna r.2003 z silnikiem 1.9 w dis-elku
Chociaż zdjęcia są z internetu to jeżdzę takimi na codzien lecz ten malutki tuning to ja tez niedługo będę miał ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.11.2013, 22:49
Audi A4, kombi z 2003 roku, 6 biegów, 170 KM (zaczipowana
![]() zdj z neta: ![]()
07.11.2013, 16:00
Opel Frontera B Long. Mam smoka już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony.
Identyczny jak tutaj. ![]()
07.11.2013, 16:29
Ją posiadam peugeota 206
![]() ![]()
07.11.2013, 16:31
No widzę, że naprawdę Wasze samochody bardzo do Was pasują - szczególnie @da Vinci'ego
![]() Aniodiable - to nie wątek o najlepszych autach ![]() ![]() Ja najczęściej wożę się robaczkiem ![]()
Free Your Mind!
07.11.2013, 16:49
Olka napisał(a):No widzę, że naprawdę Wasze samochody bardzo do Was pasująNo moje do mnie nie pasuje, no ale cóż takie się trafiło i takie kupiłem ![]()
Xara Picasso? Czy jak to tam się pisało? Fajny samochodzik, woziłem tym rodzinkę kiedyś, ale denerwował mnie w tym samochodzie strasznie licznik... Taki "wspólny" trochę
![]() Mówisz, że mój pasuje do mnie? Nie lubię małych samochodów... ![]()
07.11.2013, 18:16
Xara, czy tam Xsara
![]() Cóż, w rodzinie mamy zakodowane zaufanie do cytrynek ![]()
Free Your Mind!
|