Znając Twój wiek to Ty nawet nie posiadasz prawa jazdy, a temat mówi "Jakimi autami jeżdżą odjechani?", a nie "Jakie jest twoje wymarzone auto. Jeżeli chcesz pokazać jakie jest twoje wymarzone auto, to tu masz wątek do tego: http://odjechani.com.pl/Thread-Jakie-jes...rzone-auto
Wasze fury
|
07.11.2013, 19:45
Aniodiable Czytaj tematy ze zrozumieniem.
Znając Twój wiek to Ty nawet nie posiadasz prawa jazdy, a temat mówi "Jakimi autami jeżdżą odjechani?", a nie "Jakie jest twoje wymarzone auto. Jeżeli chcesz pokazać jakie jest twoje wymarzone auto, to tu masz wątek do tego: http://odjechani.com.pl/Thread-Jakie-jes...rzone-auto Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.11.2013, 19:51
Czytam ze zrozumieniem, mój tata ma taki samochód więc czasami mi daje pojeździć po drodze.
Raz na dwa tygodnie policja patroluje moją wieś, wiec czemu nie mam sobie pojeździć. W moim wieku już jedzą koledzy i koleżanki przy okazji przygotowuje się lepiej do prawka. Wcześniej zacznę tym szybko mi pójdzie zdawanie prawka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie ściemniaj cycu
Ja jeżdżę na co dzień Mondeo Mk2. Zdjęcia z internetu:
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
05.01.2014, 10:23
Hehe No to ja z Fabii którą wiecznie pożyczałem od siorki przeniosłem się na własnego Fiata Cinquecento
Pocisk niezawodny, mały i myślę że dla mnie wystarczający dlatego że koszta jego utrzymania są śmieszne że tak powiem Jest to silnik o pojemności 900cm3 a co najlepsze dołączona jest do niego instalacja gazowa Zero rdzy, utrzymany w jak najlepszym stanie. Dodam że silniczek jest na wtrysku czyli identycznie jak Seicento
31.03.2017, 18:55
Cze...
Pochwalcie się czym jeździcie... hehe Ja mam Pandę z 2005 roku. Uno Fiat 1997 Ps:O ile pamiętam to ktoś zakładał taki wątek hmmm
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
31.03.2017, 19:33
Moje auto jest w wątku z syfem na pulpicie. No dobra, teraz mam ciut inne- zieloną Discovery I, też Land Rover. Mam też audi A8 D2.
16.03.2019, 14:50
Troszkę odkopię
Moje Aczy 8p sportback
WazzUp, powiem Ci, że kunkrecik
Swojego też wymieniłem parę lat temu, ale dla odmiany na osobówkę i trochę mi brakuje gabarytu. Koniec końców, jestem zadowolony z Volvo S40. Taki jak poniżej, tylko na ładniejszych czarnych felgach.
19.03.2019, 13:22
Sam myślałem z początku o volvo s60, lub nieco droższej v40, ale pozostałem przy a3. Będę ją teraz wymieniał na inną z innym mocniejszym silnikiem
|