Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wasze kolekcje
Macie jakieś koszulki, szaliki, przypinki czy inne gadżety ukochanej drużyny?
Jak się prezentuje Wasza kolekcja fantów kibicowskich? :)

-mile widziane zdjęcia ;d-

Kolekcjonerem nie jestem, ale coś tam mam.
Jestem w posiadaniu:
-flaga Chelsea Londyn
-koszulka Manchesteru United
-Szaliki kibica (Bayern Monachium, Frankfurt, Ajax Amsterdam, Polska x2)
-przypinka Chelsea "STAMFORD BRIDGE" (bardzo istotna o dużej wartości sentymentalnej, nie mogłem jej nie wymienić)

Młodszego brata wzbogaciłem również o:
-koszulka Olivier Kahn - Bayern Monachium
-koszulka David Beckham - Manchester United

Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Kiedyś, gdy jeszcze grałem byłem posiadaczem koszulki Ronaldinho (Brazylia), Ronaldo (Real Madryt - nie mylić z Cristiano) oraz Lampard'a (Chelsea). Pamiętam, że śmigałem jeszcze w koszulce kibicowskiej Barcelony z sezonu 2005/2006. Gdzieś ją ostatnio widziałem.

Poza tym getry Barcelony, spodenki i korki Nike Mercurial Vapor które niestety musiałem wymienić na CTR360, gdyż były za małe.

Z rzeczy które mam do dziś przetrwał tylko Polski szalik z EURO, koszulka kibica polskiej reprezentacji i flaga do samochodu.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Miałem kiedyś zapalniczkę z naklejką Legii, ale mi chyba zginęła... Mysli

Teraz nie ma już takiego parcia, ale pamiętacie co było 10 lat temu? Koszulki piłkarzy były w modzie :) Wciąż mam w oczach moje perełki, Beckham'a, Zidane'a, Figo, Del Pierro, Ronaldo, czy Raul'a... Dzisiaj dzieciaki noszą się w Croppie, albo BigStarze, ale może to i lepiej? Hmm, zależy od gustu, w każdym razie sentyment w naszej pamięci pozostaje ;)
  Odpowiedz
Vinci, heh dokładnie. Ludzie na co dzień chodzili w koszulkach ulubionych zespołów. Bardzo dobrze to pamiętam ale jak widać czasy się zmieniły.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości