Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Webax.pl - forum dla webmasterów
Witam, proszę o odwiedzenie i ocenę mojego forum jakim jest webax.pl. Proszę o konstruktywne opinie.
  Odpowiedz
Fajny przegląd, fajny wygląd. Oceniam 4/5 :)
  Odpowiedz
Czemu 4/5 a nie 5/5 ? :)
  Odpowiedz
Musisz dopracować jeszcze troszkę. Chodzi mi tutaj o podziały wątków, ograniczenia (od 50 postów) i tak dalej. :)
  Odpowiedz
A właśnie takie bez ograniczeń lepsze... Bo.tak ktoś chce wejść to będzie spamował byleby nabić 50 postów..

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Podoba mi się Wasze forum pod względem konstrukcyjnym.
Działy ładnie uporządkowane, czysto, czytelnie, ale oczywiście można wymienić kilka "ale".
Do rzeczy:

- usunął bym szybką nawigację. Nikt z tego nie będzie Ci korzystał. Zbędny dodatek.
- najnowsze tematy - poszerzyłbym tą listę do 10, a nawet 15. Wygodniej dla userów. Najnowsze tematy przesunął bym na sam początek. Pamiętaj, najpierw treść, później reklamy. Użytkownicy nie wchodzą na forum dla reklam, ale dla treści. Pozwól im korzystać z dobrodziejstw wtyczek. Nie traktuj ich jako wypełnienie strony, tylko przemyśl bardzo dokładnie ich funkcje. Najnowsze tematy to bardzo ważny element na forum, ułatwiający orientację. Ja bym go przesunął na samą górę.
- brak czegoś co by Cię wyróżniło na tle innych forów dyskusyjnych o tej samej tematyce. Poszukaj konkurencji, zobacz ich fora, i zrób coś czego oni nie mają.
- znikająca ilość tematów i odpowiedzi - zlituj się. ;)

Ok wystarczy już tych podpowiedzi. :)
  Odpowiedz